Σάββατο 14 Ιουνίου 2014

Κριός
Για σας τους Κριούς η Πανσέληνος της Παρασκευής δεν είναι τόσο δύσκολη, ίσως όμως σας φέρει διλήμματα σε σχέση με τις καθημερινές σας επαφές, με μακρινά ταξίδια ή με τα σχέδιά σας για το μέλλον. Με την αντίθεση Αφροδίτης-Κρόνου ένα οικονομικό θέμα μπορεί να σας φέρει αντιμέτωπους με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας. Για σας που έχετε γεννηθεί στις αρχές Απριλίου το τετράγωνο Άρη –Πλούτωνα δημιουργεί απρόσμενες, πολύ σημαντικές καταστάσεις, οι οποίες μπορεί να προκαλέσουν ανατροπές, τόσο σε επαγγελματικό επίπεδο όσο και σε σχέσεις ή συνεργασίες σας. Κρατήστε χαμηλούς τόνους. Η Κυριακή είναι μέρα που μπορείτε να απολαύσετε, αλλά δεν θα πρέπει να πάρετε σοβαρές αποφάσεις αυτό το Σαββατοκύριακο. Ο ανάδρομος Ερμής δημιουργεί προβληματισμούς, ειδικά σε σας που έχετε γεννηθεί τις πρώτες μέρες του ζωδίου σας.
Ταύρος
Για σας τους Ταύρους η Παρασκευή είναι μια αρκετά δύσκολη μέρα. Όχι τόσο λόγω της Πανσελήνου, αν και σας προβληματίζει για τα οικονομικά σας θέματα, όσο λόγω της αντίθεσης Αφροδίτης – Κρόνου, η οποία δημιουργεί αρκετούς προβληματισμούς, τουλάχιστον για σας που έχετε γεννηθεί γύρω στις 9 Μαΐου. Οι προβληματισμοί αυτοί αφορούν τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας, ενώ θα μπορούσαν ακόμη και να σας απομακρύνουν από αγαπημένα σας πρόσωπα. Αντίθετα, για σας που έχετε γεννηθεί γύρω στις 14-15 Μαΐου ο Δίας επιλύει κάποιες καταστάσεις. Πάντως θέματα εργασίας ή υγείας μπορεί να σας προβληματίσουν.
Δίδυμοι
Για σας τους Διδύμους, ειδικά αν έχετε γενέθλια αυτές τις μέρες, η Πανσέληνος δημιουργεί θέματα που έχουν σχέση με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας. Μυστικές επαφές και μυστικές συμφωνίες δεν ευνοούνται. Για τα παιδιά ή τον ερωτικό σας σύντροφο ενδεχομένως να έχετε κάποιους προβληματισμούς. Ένα οικονομικό σας θέμα σάς φορτίζει, καθώς ο ανάδρομος Ερμής δημιουργεί σημαντικές παρεξηγήσεις, παρανοήσεις και λάθη. Συμπαρασταθείτε σε πρόσωπα του περιβάλλοντός σας σε οτιδήποτε και αν αντιμετωπίζουν. Για σας που έχετε γεννηθεί γύρω στις 6-7 Ιουνίου νέα πρόσωπα μπαίνουν στην ζωή σας και αυτό σας ικανοποιεί ιδιαίτερα.
Καρκίνος
Εσάς τους Καρκίνους η Πανσέληνος σας επηρεάζει πάντοτε, ενώ η συγκεκριμένη φέρνει στο προσκήνιο θέματα που έχουν σχέση με τα επαγγελματικά και τα οικονομικά σας. Το Σαββατοκύριακο, με το τετράγωνο Άρη –Πλούτωνα, είναι ιδιαίτερα πιεστικό, ιδίως για σας που έχετε γεννηθεί γύρω στις 3-5 Ιουλίου. Προσέχετε τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας αλλά και οικογενειακές καταστάσεις, οι οποίες μπορούν να σας φορτίσουν. Μην αμελείτε την υγεία σας. Τα σχέδια που έχετε για το μέλλον πραγματοποιούνται, ενώ οι φίλοι είτε έχουν ανάγκη την βοήθειά σας, είτε δεν πρέπει να αναμιγνύονται στην προσωπική σας ζωή. Σας απασχολούν οικογενειακές καταστάσεις ή θέματα ακίνητης περιουσίας. Ωστόσο η Κυριακή είναι πιο ήρεμη μέρα, μπορείτε τότε λοιπόν να αντιμετωπίσετε τα θέματα που σας φορτίζουν.
Λέων
Για σας τους Λέοντες η Πανσέληνος επηρεάζει την συναισθηματική σας ζωή, δημιουργώντας σημαντικά διλήμματα Προσέχετε τον τρόπο που κινείστε και που εκφράζεστε, καθώς μπορεί να προκαλέσετε ρήγματα σε θέματα που έχουν σχέση με την εργασία ή ακόμη και με την υγεία σας. Για σας που έχετε γεννηθεί γύρω στις 11 Αυγούστου θα υπάρξουν απρόβλεπτα αλλά σημαντικά γεγονότα στον επαγγελματικό σας χώρο, τα οποία σας φορτίζουν.
Παρθένος
Για σας που ανήκετε στο ζώδιο της Παρθένου υπάρχουν διλήμματα ανάμεσα στην οικογένεια και την επαγγελματική σας ζωή. Ένα σχέδιό σας φαίνεται να εμποδίζεται μέσα στο Σαββατοκύριακο, ενώ ένα οικονομικό σας θέμα σας φορτίζει. Γενικότερα, όμως, μετά την Πανσέληνο μπορούν να προωθηθούν κάποια σημαντικά σχέδιά σας. Ειδικά για σας που έχετε γεννηθεί μετά τις 15 Σεπτεμβρίου δημιουργείται ένα ευχάριστο κλίμα, το οποίο βοηθά σημαντικά τα σχέδιά σας.
Ζυγός
Για σας τους Ζυγούς δεν μπορώ να πω ότι αυτό είναι το καλύτερο Σαββατοκύριακο. Η Αφροδίτη (κυβερνήτης σας ) σας προκαλεί προβληματισμούς σε θέματα που έχουν σχέση είτε με τα οικονομικά είτε με τα συναισθηματικά σας θέματα. Για σας που είστε γεννημένοι αρχές Οκτωβρίου κάποια οικογενειακά θέματα έρχονται στο προσκήνιο και σας φορτίζουν. Από την Κυριακή και μετά όμως τα πράγματα καταλαγιάζουν αρκετά και διορθώνονται. Η Πανσέληνος σάς φέρνει αντιμέτωπους με πρόσωπα του περιβάλλοντός σας ή ζητά να ασχοληθείτε περισσότερο με τους συγγενείς και τους φίλους σας.
Σκορπιός
Για σας τους Σκορπιούς η Πανσέληνος φέρνει στην επιφάνεια σημαντικά οικονομικά θέματα. Ακόμη μπορεί να υπάρξει ένα σημαντικό ζήτημα με πρόσωπα του περιβάλλοντός σας, το οποίο να σας φορτίσει αρκετά και να σας κάνει να βγάλετε τα απωθημένα σας. Εσείς που έχετε γεννηθεί γύρω στις 10 Νοεμβρίου προσέχετε τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας, καθώς δεν δείχνουν ιδιαίτερα καλές. Αντίθετα, για σας που έχετε γεννηθεί γύρω στις 15-16 Νοεμβρίου τα πάντα δείχνουν να είναι ιδιαίτερα καλά!
Τοξότης
Για σας τους Τοξότες η Πανσέληνος επηρεάζει τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας όπως επίσης και ένα θέμα υγείας ή εργασίας, το οποίο θα πρέπει να προσέχετε ιδιαίτερα! Οτιδήποτε έχει σχέση με οικονομικά θέματα μπορεί να καθυστερεί τώρα, αλλά θα πραγματοποιηθεί λίγο καιρό αργότερα.
Αιγόκερως
Αιγόκεροι μου, ενδεχομένως η Πανσέληνος να σας δημιουργεί άγχη. Οτιδήποτε έχει σχέση με την επαγγελματική σας ζωή, ειδικά για σας που έχετε γεννηθεί τέλη Δεκεμβρίου με αρχές Ιανουαρίου, έχει μεγάλη φόρτιση. Προσέχετε τον γάμο σας και γενικότερα τις σχέσεις σας. Ίσως παρουσιαστούν σημαντικά ρήγματα. Μόνο για σας που έχετε γεννηθεί τις τελευταίες μέρες του ζωδίου σας τα πράγματα είναι ιδιαίτερα καλά.
Υδροχόος
Για σας τους Υδροχόους δεν είναι κατάλληλη ημέρα η Παρασκευή για να ρυθμίσετε ένα επαγγελματικό ή ένα οικογενειακό θέμα, ειδικά εσείς που έχετε γεννηθεί γύρω στις 7-8 Φεβρουαρίου. Η Πανσέληνος αυτή δεν είναι δυσαρμονική ως προς το ζώδιό σας, απλά δημιουργεί σημαντικά διλήμματα Θα πρέπει να επιλέξετε ανάμεσα στα παιδιά και τα σημαντικά πρόσωπα του περιβάλλοντός σας. Φροντίστε την οικογένειά σας. Ένα ταξίδι στο εξωτερικό ή οι επαφές σας με ανθρώπους που βρίσκονται μακριά σας προβληματίζουν αρκετά.
Ιχθείς
Για σας τους Ιχθύς η Πανσέληνος της Παρασκευής φέρνει στην επιφάνεια επαγγελματικά και οικογενειακά θέματα, ενώ δημιουργεί σημαντικά διλήμματα Πρόσωπα του περιβάλλοντός σας έχουν την ανάγκη σας. Αποφύγετε να αναμίξετε τα οικονομικά σας με τους φίλους σας γιατί ενδεχομένως να φορτιστείτε. Η συναισθηματική σας ζωή περνά κάποιες αναταράξεις. Εσείς όμως που έχετε γεννηθεί τις τελευταίες μέρες του ζωδίου σας, έχετε την τύχη με το μέρος σας.
Πηγή: astrologos.gr


Categories:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!