Πέμπτη 22 Μαΐου 2014

Η Ford Motor Company λάνσαρε το μεγαλύτερό της minibus μέχρι σήμερα για την Ευρώπη. Το νέο Ford Transit Minibus διαθέτει μέχρι 18 καθίσματα και παρέχει βελτιωμένη οικονομία καυσίμου, άνεση και ασφάλεια.

Η άνεση των επιβατών έχει βελτιωθεί σημαντικά, με μία πλήρως εξοπλισμένη πίσω καμπίνα και ανακλινόμενα καθίσματα με υποβραχιόνιο που διατίθενται για πρώτη φορά, μαζί με ανεξάρτητο σύστημα Air Condition πίσω και με ατομικούς αεραγωγούς σε κάθε κάθισμα.

Το νέο Transit υιοθετεί επίσης την τελευταία τεχνολογία Electronic Stability Control, και είναι το πρώτο επαγγελματικό όχημα στην Ευρώπη που προσφέρει Curve Control. Πρόκειται για μία μοναδική τεχνολογία της Ford που σχεδιάστηκε για να επιβραδύνει το όχημα με ασφάλεια και σταθερότητα όταν μπαίνει πολύ γρήγορα σε μία στροφή όπως η μπάρα εξόδου στον αυτοκινητόδρομο – μαζί με άλλες λειτουργίες όπως το Roll Stability Control.

Το Transit Minibus εγκαινιάζει νέα πρότυπα με προηγμένες τεχνολογίες ασφάλειας και υποστήριξης οδηγού που είναι μοναδικές στη Ford, όπως Lane Keeping Alert with Driver Alert, και φωνητικά ελεγχόμενο Ford SYNC with Emergency Assistance.

Ο εξοπλισμός παθητικής ασφάλειας περιλαμβάνει έξι αερόσακους στο εμπρός τμήμα της καμπίνας και αναδιπλούμενες ζώνες ασφαλείας τριών σημείων σε όλα τα καθίσματα.Ο τελευταίος κινητήρας diesel 2,2 λίτρων της Ford καταναλώνει 7,4 λίτρα l/100 χλμ. με εκπομπές 196 γραμμαρίων διοξειδίου του άνθρακα σε όλα τα μοντέλα.

Χαρακτηριζόμενος από εξαιρετικά χαμηλά επίπεδα ρύπων, ο κινητήρας HDT Stage VI διατίθεται σε εκδόσεις 125 PS και 155 PS και εφοδιάζεται με Auto-Start-Stop στάνταρ. Οι πωλήσεις ήδη ξεκίνησαν.
news.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!