Κυριακή 4 Μαΐου 2014

Στις τελικές διαπραγματεύσεις για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρίσκεται ο Λουίς Φαν Γκάαλ.

Οι συζητήσεις εντείνονται, όσο η Γιουνάιτεντ κατρακυλά από ήττα σε ήττα και μάλιστα, μέσα στο Ολντ Τράφορντ, όπως αυτή του Σαββάτου με σκορ 1-0 από τη Σάντερλαντ.

Ο Ολλανδός τεχνικός θέλει τον Ράιαν Γκιγκς για βοηθό του στον πάγκο της Γιουνάιτεντ, όπως αναφέρει ο Guardian, μιας και ο Ντάνι Μπλιντ δε θέλει να τον ακολουθήσει στο Μάντσεστερ, ενώ ο Πάτρικ Κλάιφερτ, στον οποίο πρότεινε επίσης τη θέση ο 62χρονος, δε δείχνει διατεθειμένος να επιστρέψει στο προσκήνιο σε θέση βοηθού.

Ο Γκιγκς, από την πλευρά του, δεν είναι σίγουρος και πληροφορίες λένε ότι είναι δυσαρεστημένος που ήταν η τρίτη επιλογή του Φαν Γκάαλ.

Δημόσια, πάντως, δήλωσε ότι θα ήθελε να ανανεώσει το συμβόλαιό του και να παίξει ποδόσφαιρο για έναν ακόμη χρόνο. Άλλωστε, δήλωσε ότι "ο Λουίς Φαν Γκάαλ έχει εξαιρετική φήμη στο χώρο του ποδοσφαίρου".

Πάντως, σύμφωνα με τη Daily Mirror, ο Φαν Γκάαλ ζήτησε τη γνώμη του κόουτς Ρέιμοντ Φερχέιγεν για το μεταγραφικό σχεδιασμό της Γιουνάιτεντ και τον έχει καλέσει κι αυτόν να βρίσκεται στο προπονητικό του επιτελείο στους Κόκκινους Διαβόλους, μιας και ο τελευταίος αποτελεί ειδικό σύμβουλο της Παγκόσμιας Ποδοσφαιρικής Ακαδημίας και έχει εργαστεί ως κόουτς στην εθνική Ουαλίας και τη Μάντσεστερ Σίτι.

Σύμφωνα με το δίκτυο ESPN, ο 62χρονος Ολλανδός υπολογίζει να ζητήσει από τη διοίκηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το ποσό των 200 εκατομμυρίων λιρών και σκοπεύει να προσεγγίσει πρωτοκλασάτους παίκτες. Επίσης, σκέφτεται να εγκαταλείψει το σύστημα 4-4-2, αλλά αυτό θα εξαρτηθεί από τα "ναι" και τα "όχι" που θα ακούσει στο μεταγραφικό παζάρι.

news.gr
Categories:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!