Τετάρτη 30 Απριλίου 2014

Αέρα τεσσάρων βαθμών, δύο αγωνιστικές πριν το φινάλε της Premier League πήρε η Άρσεναλ, μετά τη νίκη της με σκορ 3-0 επί της Νιουκάστλ, για την τέταρτη θέση και τη συμμετοχή στα προκριματικά του Champions League της ερχόμενης περιόδου.

Οι Κανονιέρηδες έχουν πια 73 βαθμούς, ενώ η Έβερτον έχει 69. Η Άρσεναλ, στις δύο εναπομείνασες αγωνιστικές, υποδέχεται τη Γουέστ Μπρόμγουιτς Άλμπιον και φιλοξενείται από τη Νόριτς. Θα πρέπει να πάρει μόλις έναν βαθμό και στους δύο αγώνες, να... αυτοκτονήσει δηλαδή, για να χάσει την τέταρτη θέση από τα Ζαχαρωτά.

Η μισητή αντίπαλος της Λίβερπουλ, η Έβερτον, υποδέχεται τη Μάντσεστερ Σίτι και φιλοξενείται από τη Χαλ. Συγκεκριμένα, στον αγώνα του ερχόμενου Σαββάτου 3 Μαΐου, που είναι πλέον ο  επόμενος πιο σημαντικός του πρωταθλήματος, μετά το ανατρεπτικό Λίβερπουλ-Τσέλσι, η Έβερτον έχει τη δυνατότητα να... χαρίσει το πρωτάθλημα στους Πολίτες και να το στερήσει από τους Κόκκινους.

Κι αυτό γιατί ο σκόπελος του Γκούντισον Παρκ είναι το μεγαλύτερο εμπόδιο που προβάλλει μπροστά από τη Σίτι μπροστά στην προοπτική κατάκτησης του τίτλου για δεύτερη φορά τα τελευταία τρία χρόνια.

Στην Αγγλία, βέβαια, οι ομάδες παίζουν για τη φανέλα και την ιστορία τους, αλλά αφενός έχουν δει πολλά τα μάτια μας, αφετέρου θα περιμένουμε να δούμε τι τελικά θα γίνει.
news.gr
Categories:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!