Δευτέρα 14 Απριλίου 2014


Ο Ορέστης Καρνέζης ήταν αναμφισβήτητα αυτή την εβδομάδα το πρόσωπο που συγκέντρωσε επάνω του τα φώτα της δημοσιότητας  όλης της ποδοσφαιρικής Ευρώπης, ο μεγάλος πρωταγωνιστής που ουσιαστικά έκοψε με τις αποκρούσεις του το δρόμο της Barcelona προς τον τίτλο. Ο Έλληνας διεθνής τερματοφύλακας μετά από πολύμηνη απραξία βρέθηκε στη βασική ενδεκάδα της Granada και απέδειξε  στον προπονητή του ότι μάλλον έκανε λάθος τόσο καιρό που τον είχε παροπλισμένο στον πάγκο. Η επιστροφή του Καρνέζη έρχεται στην καλύτερη χρονική στιγμή και αποτελεί μια πολύ καλή είδηση για την Εθνική ομάδα. Όπως καλή είδηση είναι και το νέο γκολ του Φάνη Γκέκα , αυτή τη φορά απέναντι στη Besictas, που σηματοδοτεί επίσης την πλήρη επάνοδο του Έλληνα διεθνή επιθετικού . Αναλυτικά τα πεπραγμένα των Ελλήνων παικτών στις ομάδες του εξωτερικού:

ΑΓΓΛΙΑ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ (MIDDLESBROUGH) : Δυο εμφανίσεις ως βασικός αυτή την εβδομάδα για τον Κωνσταντόπουλο και αντίστοιχες νίκες για τη Boro. Την Τρίτη 3-1 επί της Birbingham και χθες 0-1 επί της Burnley με πολύ καλές  και σωτήριες επεμβάσεις.
ΜΑΥΡΙΑΣ (SUNDERLAND): Εκτός αποστολής στη νέα ήττα 0-1 από την Everton.
ΒΕΛΛΙΟΣ ( BLACKPOOL) : Εκτός αποστολής στην ήττα 2-0 από τη Leeds.
ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ –ΜΗΤΡΟΓΛΟΥ ( FULLHAM) : Εκτός αποστολής και οι δυο στη νέα νίκη ελπίδας 1-0 επί της Norwich.

ΓΕΡΜΑΝΙΑ

ΠΑΠΑΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ ( DORTMUND)  : Βασικός και με πολύ καλή απόδοση στην μεγάλη νίκη επί της Bayern. Η εξαιρετική του εμφάνιση επισφραγίστηκε στο 56’ με την ασίστ στον Jonas Hofmann που σημείωσε το τελικό  0-3.
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Κ. (SCHALKE) : Έμεινε στον πάγκο στη σημαντική νίκη με 2-0 επί της Eintracht.
ΣΤΑΦΥΛΙΔΗΣ (LEVERKUSEN) : Εκτός αποστολής στη νίκη 2-1 επί της Hertha.
ΦΟΡΤΟΥΝΗΣ ( KAISERSLAUTERN) : Έμεινε στον πάγκο των αναπληρωματικών στην εκτός έδρας νίκη 2-3 επί της St.Pauli.
ΜΑΛΕΖΑΣ-ΓΙΑΝΝΙΩΤΑΣ ( FORTUNA DUSSELDORF) : Εκτός αποστολής ο Γιαννιώτας , στον πάγκο ο Μαλεζάς στη νίκη 3-1 επί της Aalen.

ΙΣΠΑΝΙΑ

ΒΥΝΤΡΑ-ΚΑΡΑΜΠΕΛΑΣ ( LEVANTE) : Άδοξη ήττα με γκολ στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων από τη Villareal . Οι δυο Έλληνες αμυντικοί αγωνίστηκαν βασικοί με τον Καράμπελα να δέχεται κίτρινη κάρτα λίγο πριν την επίτευξη του τέρματος των γηπεδούχων
ΚΑΡΝΕΖΗΣ (GRANADA) : Άρπαξε από τα μαλλιά την ευκαιρία που του δόθηκε και ανάγκασε όλο τον Ισπανικό τύπο να ασχολείται μαζί του. Δεν είναι και λίγο να σου αποδίδουν, έστω και με δόση υπερβολής, την απώλεια ενός τίτλου για τη Barcelona. Μακάρι από εδώ και πέρα ο Καρνέζης να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις γιατί η Εθνική τον χρειάζεται ετοιμοπόλεμο.

ΙΤΑΛΙΑ

ΚΟΝΕ-ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ (BOLOGNA) : Βασικοί και οι δυο με καλή απόδοση στην εντός έδρας ισοπαλία 1-1 με την Parma.
ΤΑΧΤΣΙΔΗΣ (TORINO) : Έμεινε στον πάγκο στη δραματική νίκη 2-1 επί της Genoa.
ΦΕΤΦΑΤΖΙΔΗΣ ( GENOA) : Ξεκίνησε ως βασικός αλλά έγινε αλλαγή στο 61’ στην εκτός έδρας ήττα με 2-1 από την Torino. Η ομάδα του Έλληνα επιθετικού προηγήθηκε στο 85’ αλλά κατάφερε να δεχθεί δυο τέρματα στις καθυστερήσεις του αγώνα και να γνωρίσει την ήττα.
ΜΟΡΑΣ (HELLAS VERONA) : Βασικός σε ένα εντυπωσιακό και ανοικτό παιχνίδι που έληξε με ήττα της Verona 3-5 από τη Fiorentina..
ΤΟΡΟΣΙΔΗΣ (ROMA) : Εκτός αποστολής στη νίκη 3-1 επί της Atalanta.
ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ( CAGLIARI) : Από τη βασική ενδεκάδα την προηγούμενη αγωνιστική βρέθηκε εκτός αποστολής στην ισοπαλία 1-1 με τη Sassuolo.
ΓΚΕΝΤΣΟΓΛΟΥ (SPEZIA) : Αγωνίστηκε βασικός σε όλο το παιχνίδι με την Cesena και τη νίκη με 0-2 . Πήρε κίτρινη κάρτα στο 79’.

ΣΚΩΤΙΑ

ΣΑΜΑΡΑΣ ( CELTI C) , ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΕΥ. ( ROSS COUNTY) : Δεν υπήρχαν αγώνες για το πρωτάθλημα αυτό το weekend.

ΟΛΛΑΝΔΙΑ

ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ Θ.  (ZWOLLE) : Εκτός αποστολής στην εκτός έδρας ισοπαλία 1-1 με τη Waalwijk.

ΒΕΛΓΙΟ

ΓΚΑΛΙΤΣΙΟΣ ( LOKEREN) : Βασικός στην ήττα 1-2 από την Anderlecht,  για τα JPL Play off 1.
ΜΑΡΙΝΟΣ (CHARLEROI) : Αγωνίστηκε στη βασική ενδεκάδα μετά από καιρό στην εκτός έδρας νίκη με 2-4 επί της Cercle Brugge,  για τα JPL play off 2B.

ΤΟΥΡΚΙΑ

ΓΚΕΚΑΣ (KONYASPOR) : Σημείωσε ένα υπέροχο όσο και δύσκολο γκολ , δείγμα της μεγάλης του κλάσης, στην εκπνοή του αγώνα με τη Besiktas δίνοντας ένα πολύτιμο βαθμό στη ομάδα του.
ΤΖΙΩΛΗΣ ( KAYSERISPOR) : Βασικός στη νέα  ήττα 0-2 από την Rizespor.

ΡΟΥΜΑΝΙΑ

ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΙΑΝΟΣ ( CONCORDIA) : Δεν χρησιμοποιήθηκε στην ήττα 1-0 από την Atra Giurgiu.

ΠΟΛΩΝΙΑ


ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Γ. (CRACOVIA) : Βασικός στην ήττα 1-0 από την Korona Kielce . Δέχθηκε κίτρινη κάρτα στο 84’. 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!