Τρίτη 4 Μαρτίου 2014


Ο Κάρλες Πουγιόλ ανακοίνωσε πως στις 30 Ιουνίου θα αποχαιρετήσει τη Μπαρτσελόνα, αλλά όχι και οριστικά την καριέρα του.

«Στο τέλος της σεζόν θα αποχαιρετήσω τη Μπαρτσελόνα. Η αλήθεια είναι πως δεν ξέρω τι θα κάνω μετά. Αισθάνομαι πως μετά από δύο εγχειρήσεις στο γόνατο, δεν μπορώ να βρεθώ εκεί που θα ήθελα και ότι χρειάζομαι ξεκούραση. Μέχρι το τέλος της σεζόν όμως θα βοηθήσω όπως μπορώ, ώστε η ομάδα να κατακτήσει τους στόχους της» Με αυτά τα λίγα λόγια ο Κάρλες Πουγιόλ πιστοποίησε με κάθε επισημότητα αυτό που άπαντες υποπτεύονταν από καιρό: πως μετά από 18 χρόνια υπηρεσίας στη Μπάρτσα, θα φύγει φέτος από το «Καμπ Νόου».

Οι διαδοχικοί τραυματισμοί φυσικά είναι ο λόγος, καθώς ο Καταλανός σέντερ μπακ παλεύει τα τελευταία δύο χρόνια να επανέλθει σε ανταγωνιστικό επίπεδο και αυτοί δεν τον αφήνουν. Προφανώς λοιπόν το πήρε απόφαση και έκανε το πιο σωστό: για την ομάδα και τον εαυτό του και δεν πάτησε στο συμβόλαιο του που έχει διάρκεια έως το καλοκαίρι του 2016.


Στις 9 του περασμένου Οκτωβρίου το Gazetta.gr είχε αναρτήσει εδώ ένα θέμα με γράφημα με όλους τους τραυματισμούς του που τον οδήγησαν σε αυτό το φινάλε!

Δείτε περισσότερα στο http://www.gazzetta.gr


Categories:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!