Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2014

Τη δόξα των Apple Stores φαίνεται να ζήλεψε η Samsung η οποία σε συνεργασία
με το βρετανικό κολοσσό λιανικής κινητής τηλεφωνίας Carphone Warehouse προχωρούν στη δημιουργία 60 καταστημάτων στην Ευρώπη.
Τα 15 καταστήματα θα ανοίξουν άμεσα στην Μεγάλη Βρετανία και τα υπόλοιπα σε άλες ευρωπαϊκές χώρες μεταξύ των οποίων περιλαμβάνονται οι Ιρλανδία, Γερμανία, Ισπανία, Πορτογαλία, Σουηδία και Ολλανδία. Στην Ισπανία μάλιστα έχουν ήδη ξεκινήσει να λειτουργούν τρία πιλοτικά καταστήματα τα οποία προωθούν smartphones, tablets, laptops και wearables δείχνοντας σε αυτή τη φάση η Samsung δεν θα βάλει στο μενού των καταστημάτων άλλα προϊόντα όπως η Smart TV. Επίσης στα καταστήματα κατά το πρώτο της Apple θα λειτουργούν επισκευαστικά κέντρα και θα παρέχεται υποστήριξη προς τους χρήστες των προϊόντων της εταιρίας.
Καλά πληροφορημένες πηγές αναφέρουν ότι στο μενού της στρατηγικής της Samsung είναι και η έναρξη λειτουργία καταστήματος στην Αθήνα εντός της φετινής χρονιάς.
Προκειμένου να γίνει αντιληπτή η κίνηση της Samsung αρκεί κάποιος να αναλογιστεί ότι η Apple λειτουργεί αυτή τη στιγμή στην Ευρώπη 98 καταστήματα δική της ιδιοκτησίας έχοντας παρουσία άνω των 10 ετών ενώ οι Κορεάτες μόλις σε λίγους μήνες θα λειτουργήσουν δίκτυο 60 καταστημάτων.

http://www.fpress.gr 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!