Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2014

Λίγο πριν βγουν τα όσκαρ, στα οποία επιβραβεύεται το ταλέντο στην ερμηνεία, το περιοδικό Forbes δημοσιεύει έναν κατάλογο με νικητές που παίρνουν τα περισσότερα χρήματα ως αμοιβή για τις ταινίες που γυρίζουν.
Όπως αντιλαμβάνεται κανείς αυτή η κατάταξη είναι η σημαντικότερη για τους παραγωγούς - πολύ περισσότερο και από τα όσκαρ - διότι ξέρουν ποιος ηθοποιός είναι η σίγουρη επένδυση που θα έχει και την μεγαλύτερη απόδοση, όταν συναθροιστούν οι εισπράξεις στα ταμεία.
Η πρώτη πεντάδα δεν μπορεί να είναι και πολύ διαφορετική από αυτήν που φαντάζεστε. Τα μεγαλύτερα ονόματα του Χόλιγουντ είναι εκεί. Οι περισσότεροι από αυτούς έχουν πολυετή καριέρα, δοκιμασμένη στον χρόνο.
Πρώτος των πρώτων, είναι ο Τομ Κρουζ με 75 εκατομμύρια δολάρια ως ετήσια εισοδήματα. Ο Κρουζ έχει συνδέσει το όνομά του με την εμπορική επιτυχία και παρά τα ορισμένα του στραβοπατήματα, η φήμη του είναι αλώβητη.

  Δεύτερος είναι ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο, ως Μεγάλος Γκάτσμπι και Λύκος της Γουόλ Στριτ, με 35 εκατομμύρια. Οι κριτικοί κινηματογράφου πιστεύουν στο ταλέντο του και στο γεγονός ότι μπορεί να δίνει την δική του προσωπικότητα σε κάθε μεγάλο ρόλο.

  Τρίτος είναι ο Άνταμ Σάντλερ που έχει γίνει κυρίως γνωστός από κωμωδίες. Και αυτός κερδίζει 37 εκατομμύρια ετησίως.

  Τέταρτος είναι ο Ντουέϊν Τζόνσον, με 35 εκατομμύρια  που πρώτα διακρίθηκε στα ρινγκ και μετά στα κινηματογραφικά στούντιο. Στην πέμπτη θέση είναι ο Μπεν Στίλερ, που έχει το χάρισμα να γίνεται αυτόματα συμπαθής σε όλες τις ηλικιακές ομάδες, με 33 εκατομμύρια δολάρια.

 
news247.gr
Categories:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!