Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2014


Ο Φάνης Γκέκας ήταν ο πρωταγωνιστής αυτής της αγωνιστικής στους «Έλληνες της διασποράς» . Πέτυχε δυο γκολ, μοίρασε άλλο ένα και οδήγησε την ομάδα του σε μια σπουδαία εκτός έδρας νίκη. Αξιοσημείωτη η τάχιστη προσαρμογή του Θανάση Καραγκούνη στη Zwolle όπου ξεκίνησε τα δυο τελευταία παιχνίδια βασικός και είχε καλή απόδοση. Ντεμπούτο για τον Αλέξανδρο Τζιώλη στην Kayserispor που όμως συνοδεύτηκε με ήττα. Αναλυτικά :

ΑΓΓΛΙΑ

ΜΑΥΡΙΑΣ (SUNDERLAND): Εκτός αποστολής και ήττα εντός έδρας με 0-2 από τη Hull.
ΒΕΛΛΙΟΣ ( EVERTON) : Εκτός αποστολής στην ήττα με 1-0 από την Tottenham
ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ (MIDDLESBROUGH) : Τρίτη σερί λευκή ισοπαλία για τη Boro ,στην έδρα της με την Blackburn αυτή τη φορά, και  τον Έλληνα πορτιέρο να παραμένει στον πάγκο, αφού όσο ο Shay Given κρατά ανέπαφη την εστία του δύσκολα θα πάρει τη θέση του.
ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ –ΜΗΤΡΟΓΛΟΥ ( FULLHAM) : Από την κερκίδα και οι δυο Έλληνες άσοι είδαν τελικά την ισοπαλία – ανάσα με 2-2 μέσα στο Old Trafford με την ManUnited.  Ειδικά ο Μήτρογλου ίσως αργήσει να κάνει ντεμπούτο αφού ο τραυματισμός του τον έχει πάει πίσω σε φυσική κατάσταση και ακολουθεί ήδη πρόγραμμα για να έρθει στο επιθυμητό επίπεδο.

ΓΕΡΜΑΝΙΑ

ΠΑΠΑΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ ( DORTMUND)  : Επιτέλους μια Dortmund όπως την ξέραμε, πέρασε σαν σίφουνας από τη Βρέμη συντρίβοντας τη Werder με 1-5. Ο Σωκράτης ήταν και πάλι βασικός ενώ δέχθηκε και κίτρινη κάρτα στο 69’.
ΣΤΑΦΥΛΙΔΗΣ (LEVERKUSEN) : Εκτός αποστολής στη μεγάλη εκτός έδρας νίκη με 0-1 επί της Gladbach.
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Κ. (SCHALKE) : Συνεχίζει με νίκες η Schalke αλλά ο Παπαδόπουλος παραμένει στον πάγκο. Αυτή τη φορά θύμα ήταν το Hannover με 2-0 και πλέον η ομάδα του Jens Keller βρίσκεται μόνη στην 4η θέση.
ΦΟΡΤΟΥΝΗΣ ( KAISERSLAUTERN) : Επιστροφή στην αρχική ενδεκάδα μετά από πολύ καιρό που συνδυάστηκε με νίκη επί της Furth με 2-1. Έγινε αλλαγή στο 64’ όταν το σκορ ήταν ήδη στο 2-0.

ΙΣΠΑΝΙΑ

ΒΥΝΤΡΑ-ΚΑΡΑΜΠΕΛΑΣ ( LEVANTE) : Ξεκίνησαν βασικοί και οι δυο αλλά ο Καράμπελας τραυματίστηκε και έγινε αλλαγή στο 25’. Ο Βύντρα τελείωσε το παιχνίδι χρεωμένος με κίτρινη μόλις στο 18’. Τελικά η φορμαρισμένη Levante στάθηκε όρθια και στο Anoeta αποσπώντας 0-0 από τη Sociedad.
 ΚΑΡΝΕΖΗΣ (GRANADA) : Νέα ήττα για τη Granada με 1-0 από την Espanyol  παρά το γεγονός ότι αγωνιζόταν από το 30’ με παίκτη παραπάνω. Η ομάδα του διεθνούς μας πορτιέρο που ήταν πάλι στον πάγκο, μπαίνει πλέον σε περιπέτειες.

ΙΤΑΛΙΑ

ΚΟΝΕ-ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ (BOLOGNA) : Νίκη ανάσα για τη Bologna εκτός έδρας επί της Torino με 1-2. Ο Χριστοδουλόπουλος ήταν βασικός ενώ ο Κονέ εκτός αποστολής.
ΤΑΧΤΣΙΔΗΣ (TORINO) : Έμεινε στον πάγκο στην εντός έδρας ήττα με  1-2 από τη Bologna.
ΦΕΤΦΑΤΖΙΔΗΣ ( GENOA) : Εκτός έδρας νίκη 0-1 επί της Livorno με τον Έλληνα διεθνή να μ΄’ενει στον πάγκο.
ΜΟΡΑΣ (HELLAS VERONA) :  Αναντικατάστατος πλέον ο Μόρας, αγωνίστηκε και πάλι για όλο τον αγώνα απέναντι στην πρωτοπόρο Juventus  που έληξε ισόπαλος 2-2.
ΤΟΡΟΣΙΔΗΣ (ROMA) : Βασικός και πάλι στο ντέρμπι της Ρώμης απέναντι στη Lazio που έληξε 0-0.
ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ( CAGLIARI) : Έμεινε στον πάγκο της ομάδας του που ηττήθηκε 1-0 από τη Sampdoria.
ΓΚΕΝΤΣΟΓΛΟΥ (SPEZIA) : Εκτός αποστολής από την εκτός έδρας ισοπαλία 1-1 με την Capri

ΣΚΩΤΙΑ

ΣΑΜΑΡΑΣ ( CELTIC) : Ξεκίνησε στη αρχική ενδεκάδα τω Κελτών , στην εντός έδρας ήττα 1-2 από την Aberdeen που σήμανε και τον αποκλεισμό από τη συνέχεια του κυπέλου. Ήταν μέτριος και έγινε αλλαγή στο 63’. Το σήριαλ  της μεταγραφής του έχει επηρεάσει εμφανώς την απόδοση του.

ΟΛΛΑΝΔΙΑ

ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ Θ.  (ZWOLLE) : Δυο αγώνες μέσα σε τρεις ημέρες έδωσε η Zwolle αυτή την εβδομάδα. Αρχικά τρίτη νίκη στη σειρά  επί της Utrecht με 1-2 και νέα παρουσία του Καραγκούνη στη βασική ενδεκάδα. Στη συνέχεια ισοπαλία 1-1 με τον πρωτοπόρο Ajax και τον Καραγκούνη πάλι βασικό αλλά να γίνεται αλλαγή στο 89’.Ο νεαρός άσος φαίνεται να προσαρμόζεται γρήγορα στη νέα του ομάδα, συνέντευξη του μάλιστα φιλοξενείται στο επίσημο site καθώς και στο PEC Zwolle Magazine, το περιοδικό της ομάδας, όπου δηλώνει πολύ ευχαριστημένος από τις συνθήκες που συνάντησε ενώ κάνει ιδιαίτερη αναφορά στο καμπ χειμερινής προετοιμασίας που έγινε στη Νότια Αφρική και ήταν μια πρωτόγνωρη εμπειρία .

ΒΕΛΓΙΟ

ΓΚΑΛΙΤΣΙΟΣ ( LOKEREN) : Ξεκίνησε βασικός αλλά έγινε αλλαγή στο 77’ στη νίκη με 3-1 επί της Charleroi.
ΜΑΡΙΝΟΣ (CHARLEROI) : Ήταν στην αποστολή αλλά δεν χρησιμοποιήθηκε στην εκτός έδρας ήττα με 03-1 από την Lokeren του Γκαλίτσιου.

ΤΟΥΡΚΙΑ

ΓΚΕΚΑΣ (KONYASPOR) : Νέα μεγάλη εμφάνιση και δυο γκολ για τον διεθνή επιθετικό που ξεκινά με το δεξί τη νέα χρονιά και στέλνει αισιόδοξα μηνύματα ενόψει Μουντιάλ. Η ομάδα του πέτυχε μεγάλη νίκη με 1-3 επί της Kasimpasa και πήρε διαφορά ασφαλείας από την επικίνδυνη ζώνη.

ΤΖΙΩΛΗΣ ( KAYSERISPOR) : Άσχημο ντεμπούτο για τον Τζιώλη αφού η ομάδα του έχασε 3-0 στο ντέρμπι ουραγών από την Elazigspor. Αγωνίστηκε όλο το 90λεπτο και δέχθηκε κίτρινη κάρτα στο 57 ’.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!