Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2014

Aπογευματινά τακτικά εξωτερικά ιατρεία λειτουργούν στο αντικαρκινικό νοσοκομείο Θεσσαλονίκης “Θεαγένειο”, στο πλαίσιο της ολοήμερης λειτουργίας του νοσοκομείου. 
 
 
Σύμφωνα με τη διοίκηση, ο προγραμματισμός των ραντεβού αυτών γίνεται είτε τηλεφωνικώς στα 2313 301 848 - 2313 301 849 είτε απευθείας στη γραμματεία Εξωτερικών Ιατρείων. Οι ασθενείς επιλέγουν τον γιατρό που επιθυμούν και την καθορισθείσα ημέρα και ώρα πραγματοποιείται η επίσκεψη. Οι ώρες που προγραμματίζονται τα ραντεβού αυτά είναι από 15.15 έως 21.30.
Οι ασθενείς, πριν από την εξέτασή τους, καταβάλλουν στο ταμείο της γραμματείας Εξωτερικών Ιατρείων το ποσό που αντιστοιχεί στο βαθμό του γιατρού που θα επισκεφθούν. Προκειμένου να αποφεύγονται η ταλαιπωρία και η ένταση που προκαλούνται από την αθρόα προσέλευση, παρακαλούνται οι ασθενείς να προσέρχονται στο νοσοκομείο 15 λεπτά νωρίτερα από το προγραμματισμένο ραντεβού τους.
Οι εργαστηριακές εξετάσεις που πραγματοποιούνται βαρύνουν είτε τους ίδιους (ιδιώτες) είτε τα ασφαλιστικά τους ταμεία (ασφαλισμένοι).
Categories:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!