Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2014

Προϊδεάζει για τα μελλοντικά crossover της σουηδικής εταιρείας
Το νέο 2θυρο Concept XC Coupe θα παρουσιαστεί επίσημα στο Σαλόνι του Ντιτρόιτ την ερχόμενη εβδομάδα και πρόκειται για ένα τετραθέσιο crossover που «πατά» στη νέα πλατφόρμα Scalable Product Architecture – SPA της Volvo, η οποία επιτρέπει «υψηλό βαθμό ευελιξίας, οικονομία κλίμακας και αποτελεί τη βάση για διαφορετικά μεταξύ τους μοντέλα», σύμφωνα με τους ανθρώπους της σουηδικής φίρμας.

Επιπλέον, ο σχεδιασμός του μοντέλου φανερώνει μια σπορ «διάθεση» με τους έντονα τονισμένους θόλους των τροχών, τις ζάντες αλουμινίου 21 ιντσών και τα εξωτερικά φινιρίσματα σε πορτοκαλί απόχρωση.
Χαρακτηριστικά, ο Τόμας Ίνγκενλατ, επικεφαλής σχεδιασμού, τονίζει ότι «όσοι αγαπούν τα δυναμικά αθλήματα αποζητούν έντονες συγκινήσεις και συνεχώς νέες προκλήσεις. Για το λόγο αυτό έχουν μάθει να βασίζονται σε κορυφαίο σπορ εξοπλισμό, που προσφέρει παράλληλα ελευθερία και προστασία». 

«Αυτό το lifestyle εκφράζει το Volvo Concept XC Coupe, που συνδυάζει εκλεπτυσμένο design με την υπόσχεση να σε οδηγήσει στον κόσμο της περιπέτειας αλλά και να σε φέρει πίσω, με ασφάλεια!»

Περισσότερα στοιχεία για τα μηχανικά μέρη και τα τεχνικά χαρακτηριστικά θα γίνουν γνωστά με την έναρξη της έκθεσης.







Πηγή: autotriti.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!