Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2014

Οταν βρίσκεται κανείς σε δικαστική διαμάχη για το διαζύγιο, πρέπει να προσέχει πολύ καλά τι λέει. Ακόμη περισσότερο, τι γράφει. Ακόμη και στο Facebook. Γιατί μία ανάρτηση παραλίγο να στείλει στη φυλακή έναν άνδρα.
Ο Μαρκ Μπάιρον αποφάσισε κάποια στιγμή να βγάλει στα social media τα νεύρα του για τη δικαστική διαμάχη με αντικείμενο την επιμέλεια του γιου του. «Αν είσαι μία κακιά εκδικητική γυναίκα και θες να καταστρέψεις τη ζωή του συζύγου σου και να απομακρύνεις τον γιο σου από τον πατέρα του, το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να πεις ότι φοβάσαι», έγραψε ο Μπάιρον στο Facebook, αναφερόμενος σε ένα από τα επιχειρήματα της συζύγου του κατά το διαζύγιο.
Ο Αμερικανός πίστευε πως είναι καλυμμένος- είχε μπλοκάρει την πρώην σύζυγό του ώστε να μην βλέπει τις αναρτήσεις του- αλλά βρέθηκε κάποιος καλοθελητής. Εκείνη λοιπόν τύπωσε τη δημοσίευση και την παρουσίασε στο δικαστήριο, ζητώντας να κατηγορηθεί για ασέβεια προς το δικαστήριο.
Το περίεργο είναι πως η έδρα συμφώνησε μαζί της και έδωσε μία περίεργη επιλογή στον πρώην σύζυγο. Είτε θα απολογούνταν καθημερινά επί ένα μήνα στο Facebook, είτε θα έμπαινε στο κελί για 60 ημέρες. Η επιλογή ήταν η προφανής.

Πηγή: iefimerida.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!