Τετάρτη 1 Ιανουαρίου 2014


Πρωτοχρονιά χωρίς μπάλα δεν γίνεται στην Αγγλία και πρωτοχρονιά η πρωτοπόρος Άρσεναλ περιμένει την Κάρντιφ για άλλους τρεις βαθμούς. Δύσκολες εκτός έδρας αποστολές για Σίτι και Τσέλσι, ματσάρα στο «Ολντ Τράφορντ».

Η πρωτοπόρος Άρσεναλ φιλοξενεί στο Έμιρεϊτς την Κάρντιφ με στόχο να πάρει άλλους τρεις βαθμούς και να παραμείνει μόνη πρώτη. Τα προβλήματα για τον Αρσέν Βενγκέρ δεν λείπουν αφού εκτός είναι οι Οζίλ και Ζιρού. Από την πλευρά της η Κάρντιφ κατεβαίνει στο Λονδίνο χωρίς προπονητή μετά τα τερτίπια του ιδιοκτήτη της.

Πριν την Άρσεναλ, η δεύτερη Μάντσεστερ Σίτι δοκιμάζεται στην Ουαλία απέναντι στην Σουόνσι. Η ομάδα του Πελεγκρίνι δεν δείχνει την ίδια συνέπεια όταν αγωνίζεται μακριά από το Μάντσεστερ και κόντρα στην Σουόνσι θα τα βρει σκούρα.

Εκτός έδρας δοκιμασία περιλαμβάνει το πρόγραμμα και για την τρίτη Τσέλσι που έχει επικίνδυνη έξοδο στο «Σεντ Μέρις» απέναντι στην Σαουθάμπτον. Οι «μπλε» επικράτησαν της Λίβερπουλ και βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή και πιέζουν τις Σίτι και Άρσεναλ.
Δύο ήττες είναι αρκετές για την Λίβερπουλ η οποία παρότι το πάλεψε τόσο στο Μάντσεστερ κόντρα στην Σίτι, όσο και στο Λονδίνο απέναντι στην Τσέλσι ηττήθηκε έχοντας δίκαια παράπονα από την διαιτησία. Αυτή που θα πληρώσει τα σπασμένα είναι η Χαλ η οποία μάλιστα στον πρώτο γύρο είχε υποχρεώσει την ομάδα του Ρότζερς σε ήττα.
Τέλος, η πρωταθλήτρια Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, μετά από δύο συνεχόμενες νίκες περιμένει την Τότεναμ για να δώσει συνέχεια στην βαθμολογική της άνοδο. Από την πλευρά τους τα «σπιρούνια» επίσης δείχνουν να συνέρχονται και είναι ισόβαθμοι με τους «κόκκινους διαβόλους».  
Διάβασε περισσότερα στο: Πρωτοχρονιά στα γήπεδα της Αγγλίας | gazzetta.gr 
Follow us: @gazzetta_gr on Twitter | gazzetta.gr on Facebook

Categories:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!