Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2013


Αναμφισβήτητα το γεγονός της αγωνιστικής για τους" Έλληνες της διασποράς" ήταν η επιστροφή στους αγωνιστικούς χώρους του Κυριάκου Παπαδόπουλου, 383 ημέρες μετά τον σοβαρότατο τραυματισμό του. Η είδηση της επιστροφής του μικρού είναι ιδιαίτερα σημαντική και για την Εθνική μας ομάδα που αποκτά πλέον ένα ισχυρότατο κεντρικό αμυντικό δίδυμο με εμπειρίες και παραστάσεις από ένα πρωτάθλημα όπως η Bundesliga. Μετά τον αγώνα ο Έλληνας διεθνής δήλωσε : 
 "Είμαι πολύ χαρούμενος. Πέρασα έναν πολύ δύσκολο χρόνο, αλλά ποτέ δεν τα παράτησα και καθημερινά δούλευα σκληρά για να επανέλθω. Το γεγονός ότι αγωνίστηκα για λίγα λεπτά σήμερα, με χαροποιεί ιδιαίτερα. Ανατρίχιασα όταν άκουσα τον κόσμο να τραγουδά συνθήματα με το όνομά μου". ενώ ο προπονητής της Schalke, Jens Keller, είπε "Ο Κυριάκος δούλεψε σαν τρελός τους προηγούμενες μήνες για να επιστρέψει δυνατός. Ελπίζω η περιπέτειά του να έλαβε τέλος. Ήθελα να τον χρησιμοποιήσω για να κερδίσει το χειροκρότημα από τον κόσμο μας".

Η δραστηριότητα των υπολοίπων Ελλήνων ποδοσφαιριστών : 

ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ : Βασικός και πάλι στην ενδεκάδα της Fulham στο Goodison Park απέναντι στην Everton . Αγωνίστηκε για 77 λεπτά και αντικαταστάθηκε από τον Darren Bent με το σκορ στο 2-1. Ακολούθησαν δυο ακόμα γκολ για τους γηπεδούχους με τους Barry και Mirallas για το τελικό 4-1.

ΠΑΠΑΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ : Απών λόγω της αποβολής του στο προηγούμενο παιχνίδι. Η Dortmund συνεχίζει να πληρώνει τις βασικές της απουσίες ,κυρίως στο χώρο της άμυνας, Η νέα ισοπαλία με 2-2 στην έδρα της Hoffenheim την άφησε πλέον 12 βαθμούς πίσω από την Bayern που μετατρέπει σε κούρσα για ένα τη φετινή Bundesliga.

ΣΤΑΦΥΛΙΔΗΣ : Εκτός αποστολής της Bremen στην εκτός έδρας ήττα με 3-2 από τη Hertha .

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Κ. : Επιστροφή στους αγωνιστικούς χώρους  μετά από απουσία ενός περίπου έτους. Μπήκε ως αλλαγή στο 88’ και αποθεώθηκε από τους οπαδούς της Schalke στο νικηφόρο αγώνα επί της Freiburg με 2-0.
ΣΑΜΑΡΑΣ : Μπήκε σαν αλλαγή στη νίκη της Celtic επί της Hibernian με 1-0.
ΤΟΡΟΣΙΔΗΣ : Η Roma αγωνίζεται σήμερα το βράδυ στο San Siro απέναντι στη Milan.

ΦΕΤΦΑΤΖΙΔΗΣ  : Ξεκίνησε πάλι ως βασικός αλλά αντικαταστάθηκε στο 55’ στην εντός έδρας ισοπαλία της Genoa με την Atalanta.

ΚΟΝΕ – ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ : Ήττα για τη Bologna στο Artemio Franchi από τη φορμαρισμένη Fiorentina με 3-0, με τον Κονέ να αγωνίζεται για 90 λεπτά και τον Χριστοδουλόπουλο να παραμένει στον πάγκο  χωρίς να χρησιμοποιηθεί.

ΤΑΧΤΣΙΔΗΣ : Έμεινε για 90 λεπτά στον πάγκο της Catania στη λευκή ισοπαλία με την Hellas Verona.

ΚΑΡΝΕΖΗΣ : Στον πάγκο της Granada στην μεγάλη εκτός έδρας νίκη με 0-2 επί της Rayo.


ΒΥΝΤΡΑ-ΚΑΡΑΜΠΕΛΑΣ: Ξανά μαζί στην αρχική ενδεκάδα της Levante  και επιτέλους νίκη με  2-1 επί της Elche για τη 16η αγωνιστική της Primera

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!