Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου 2013

Τη δυνατότητα να αποκτήσουν δωρεάν Premium λογαριασμό για έναν χρόνο, δίνει το Skype στους χρήστες του. Η προωθητική, αυτή, ενέργεια γίνεται στα πλαίσια του Skype Collaboration Project, και το μόνο που έχουν να κάνουν όσοι θέλουν να την εκμεταλλευτούν είναι να επισκεφτούν μια συγκεκριμένη ιστοσελίδα της Microsoft, να εισάγουν το e-mail με το οποίο έχουν λογαριασμό στο Skype και να περιμένουν να τους έρθει το e-mail με τον κωδικό εξαργύρωσης της προσφοράς (κάτι που, συνήθως, γίνεται άμεσα).

Με τον Premium λογαριασμό, δίνεται η δυνατότητα ομαδικών βιντεοκλήσεων (μέχρι 10 ατόμων), ομαδικής κοινής χρήσης οθόνης, αφαιρούνται οι διαφημίσεις και υπάρχει υποστήριξη μέσω ζωντανής συνομιλίας. Το πακέτο κανονικά κοστίζει 71,88 ευρώ για έναν χρόνο, με το οποίο δίνονται και απεριόριστες κλήσεις σε μία χώρα της επιλογής του χρήστη, που δεν περιλαμβάνονται στην εν λόγω προσφορά. Η ενεργοποίηση της προσφοράς μπορεί να γίνει μέχρι τις 30 Απριλίου, ενώ για την ομαδική βιντεοκλήση υπάρχει πολιτική ορθή χρήσης 100 ωρών τον μήνα, 10 ωρών την ημέρα και 4 ωρών για κάθε ξεχωριστή κλήση.

Φυσικά, η προσφορά αυτή έρχεται σε μια περίοδο που το ενδιαφέρον των χρηστών για ομαδικές βιντεοκλήσεις μέσω του internet αυξάνεται, με τη Google να προσφέρει παρόμοιο χαρακτηριστικό, δωρεάν, μέσω της υπηρεσίας των Hangouts.

Για να ενεργοποιήσετε την προσφορά, αρκεί να επισκεφθείτε τη συγκεκριμένη ιστοσελίδα.

http://techit.gr 
Categories:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!