Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου 2013

Η γραμμή βοήθειας McResource, της τεράστιας αλυσίδας fast food, McDonalds, εκφράζοντας την ανησυχία της για την υγεία των εργαζομένων σε αυτήν, τους προτρέπει να μην καταναλώνουν τα προϊόντα τα οποία παρασκευάζουν.

«Το πρόχειρο φαγητό είναι γρήγορο, σε λογικές τιμές και άμεσα διαθέσιμο. Καθώς, λοιπόν, είναι προσιτό και οικονομικό για ένα φορτωμένο επαγγελματικό πρόγραμμα, περιέχει σε υψηλές τιμές αλάτι, ζάχαρη, κορεσμένα λιπαρά, συστατικά που μπορούν να επιβαρύνουν την υγεία του ανθρώπου και να τον οδηγήσουν στην παχυσαρκία», επισημαίνει η γραμμή βοήθειας, ενώ συνεχίζει αναφέροντας πως «Αλλά αν πάλι, δεν μπορείτε να αποφύγετε το fast food προτιμήστε να καταναλώσετε σαλάτες ,νερό και κάποιο σάντουιτς. Σε καμία περίπτωση τηγανητά».

Μεταξύ άλλων μάλιστα επισημαίνει πως αυτό το είδος διατροφής θα πρέπει να αποφεύγεται από ανθρώπους που έχουν προβλήματα υγείας, όπως διαβήτη, πίεση και προβλήματα με την καρδιά.

Ο εκπρόσωπος, ωστόσο, των McDonalds τόνισε ότι «σε καμία περίπτωση η McResource δεν δίνει συμβουλές κατά του fast food»!

http://www.4news.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!