Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2013


Το Αμβούργο προέβαλε... ανέλπιστη αντίσταση στο Μόναχο, αλλά δεν απέτρεψε τη 17η σερί εντός έδρας νίκη της Μπάγερν που την έστεψε πρωταθλήτρια χειμώνα. Η εξουθενωμένη Ντόρτμουντ έμεινε στην ισοπαλία 2-2 με αντίπαλο τη Χόφενχαϊμ και απομακρύνεται από την κορυφή.
Μετά από 20 γκολ σε 3 επισκέψεις στο Μόναχο, το Αμβούργο δεν θα μπορούσε να διεκδικήσει κάτι περισσότερο από μία τιμητική ήττα απέναντι σε αυτήν την Μπάγερν. Και το... πέτυχε. Η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα, μετά από την πρώτη ήττα της σεζόν, από τη Μάντσεστερ Σίτι και μάλιστα σε αυτό το γήπεδο, αντέδρασε και αφού άφησε περιθώριο 20 λεπτών στον αντίπαλο, τον έπιασε από το λαιμό στη συνέχεια για να φτάσει στη νίκη 3-1, που της έδωσε και το φετινό herbstmeisterschaft, ήτοι το πρωτάθλημα χειμώνα.
Ο Μάριο Μάντζουκιτς και ο Μάριο Γκέτσε νίκησαν από μία φορά τον πρώην τερματοφύλακα του Πανιωνίου, Γιάροσλαβ Ντρόμπνι, που αντικατέστησε τον τραυματία Ρενέ Άντλερ στο τέρμα, ενώ η άμυνα των... 11 προσώπων απέτρεψε τα χειρότερα. Αν και πολλές φορές το τεχνητό οφσάιντ που έπαιζαν οι φιλοξενούμενοι εγκυμονούσε κινδύνους, η ομάδα του Μπερτ φαν Μάρβαϊκ απέτρεψε μία συντριβή και μάλιστα μείωσε με τον Πιερ Μισέλ Λασογκά στο 87'. Η Μπάγερν αποκατέστησε τη διαφορά 2 τερμάτων με τον Τζερντάν Σατσιρί στις καθυστερήσεις κι έφτασε στη 17η σερί εντός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα μέσα στο έτος, κάτι που έχει επαναληφθεί μόνο το 1972 και το 2005.
Categories:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!