Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2013

Μία στις τρεις ελεύθερες γυναίκες, όπως αποκαλύπτει νέα μελέτη, έχει ένα φίλο με τον οποίο μοιράζεται "ειδικά προνόμια". Η αλλιώς...

Sex Friend: Η νέα τάση Οι μισές από τις γυναίκες που διατηρούν σχέση "χωρίς δεσμεύσεις" με ένα φίλο τους, το κάνουν επειδή δεν θέλουν να "μπλεχτούν" σε μια σοβαρή σχέση, λέει η έρευνα.

Οι ειδικοί πιστεύουν ότι η τάση αυτή των "φίλων με προνόμια" έχει προκύψει ως αποτέλεσμα της τάσης των γυναικών να είναι πιο χαλαρές στις σχέσεις τους με τους άντρες.

Το 19% αυτών το κάνουν για "διασκέδαση" ενώ το 8% προχωρούν σε μια πιο..."βαθιά φιλία" ελπίζοντας ότι μπορεί να εξελιχτεί σε μια πιο σοβαρή σχέση.

Την έρευνα διεξήγαγε η ιστοσελίδα MyCelebrityFashion.co.uk, σε 2.168 γυναίκες, ζητώντας τους να απαντήσουν σχετικά με τον τύπο της σχέσης που είχαν με τους άντρες φίλους τους. Σχεδόν τα 2/3 (62%) απάντησαν ότι ήταν "απλά φίλοι" ενώ το 34% αυτών παραδέχτηκε ότι είχαν κάποιο "φίλο με προνόμια".

Από αυτούς στο 29% ήταν πρώην σύντροφοι, ενώ το 23% προχωρούσαν σε μια πιο στενή αλλά χωρίς δεσμεύσεις σχέση με κάποιον συνάδελφό τους. Περίπου μία στις πέντε γυναίκες δήλωσαν ότι ο καλύτερός τους φίλος ήταν άντρας.

http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!