Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2013

Η διάσημη πια ηθοποιός του Χόλυγουντ στα 15 της ήταν το «φυτό» της τάξης με όμορφα μάτια και υπέροχο χαμόγελο. Ο χώρος της μόδας την είχε κερδίσει από νωρίς, μιας και είχε κατακτήσει τον τίτλο της πρώτης αναπληρωματικής Miss USA, ενώ είχε βγει έκτη στο διαγωνισμό μις Κόσμος το 1986.

Μετά το πέρασμά της από το χώρο της μόδας, η Αφροαμερικανίδα καλλονή, ασχολήθηκε με την ηθοποιία κάνοντας το κινηματογραφικό της ντεμπούτο με ένα μικρό ρόλο στον «Πυρετό της Ζούγκλας». Μετά από την ταινία αυτή, η καριέρα της εκτοξεύθηκε και είναι μία από τις πιο διάσημες ηθοποιούς του Χόλιγουντ, βραβευμένη με Όσκαρ.

Η Χάλι Μπέρι



Η Χάλι Μπέρι είναι σίγουρα μία από τις πιο σέξι γυναίκες του πλανήτη ενώ πρόσφατα έγινε μαμά για δεύτερη φορά. Έχει τρεις γάμους στο ενεργητικό της, έναν με τον Ντέιβιντ Τζάστις το 1993 ο οποίος κράτησε μόνο τρία χρόνια, έναν με τον Έρικ Μπένετ το 2001, ενώ λίγα χρόνια αργότερα απέκτησε το πρώτο της παιδάκι την Νάιλα με το διάσημο μοντέλο Γκάμπριελ Όμπρι.

Η διάσημη σταρ όμως, φαίνεται ότι ήθελε να κάνει και τρίτο γάμο με έναν από τους ωραιότερους άντρες του Χόλιγουντ, τον Γάλλο ηθοποιό Ολιβιέ Μαρτίνεζ από τον οποίο μάλιστα απέκτησε και δεύτερο παιδάκι, στα 47 της χρόνια!


































http://www.4news.gr
Categories:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!