Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2013


Η W Motors που εδρεύει στο Ντουμπάι είχε παρουσιάσει στην έκθεση του Κατάρ τον περασμένο Ιανουάριο το πρωτότυπο supercar Lykan. Στην Διεθνή όμως έκθεση του Ντουμπάι, που θα διεξαχθεί από τις 5 έως τις 9 Νοεμβρίου η W Motors θα παρουσιάσει την έκδοση παραγωγής του.
Η W Motors είχε αναφέρει στην παρουσίαση του πρωτότυπου ότι το νέο Lykan είναι το πιο πολυτελές και τεχνολογικά προηγμένο supercar του κόσμου. Για αυτό και τα μόνο εφτά κομμάτια που θα παραχθούν θα κοστίζουν 2,5 εκ. ευρώ το καθένα.
Από πλευράς τεχνικών χαρακτηριστικών, το Lykan διαθέτει αναθρακονημάτινο αμάξωμα με αντίθετα ανοιγόμενες πόρτες, φώτα τύπου LED εμπρός και πίσω, ενώ ο κινητήρας (που εικάζεται ότι προέρχεται από την Porsche) είναι ένας επίπεδος 6κύλινδρος με δύο τούρμπο που αποδίδει 750 ίππους και 101,9 kgm ροπής. Συνεργάζεται με 6άρι σειριακό κιβώτιο και οι επιδόσεις που χαρίζει στο αραβικό supercar είναι κορυφαίες, με τα 100 km/h να έρχονται από στάση σε 2,8 sec και η τελική του ταχύτητα φτάνει τα 395 km/h.
Στο εσωτερικό, ξεχωρίζουν τα ανθρακονημάτινα μπακετ καθίσματα με δερμάτινη επένδυση, ο τρισδιάστατος πίνακας οργάνων και το σύστημα πολυμέσων που μπορεί να παρουσιάσει μέχρι και ολογράμματα.









http://www.drive.gr 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!