Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2013

Με... επίσημο τρόπο ο Ντιέγκο Κόστα επέλεξε την Ισπανία για να παίξει σε εθνικό επίπεδο! Ο άσος της Ατλέτικο Μαδρίτης, πρώτος σκόρερ στη πριμέρα ντιβιζιόν, αρνήθηκε την κλήση της εθνικής Βραζιλίας (γενέτειρά του) για το φιλικό με την Ονδούρα το Νοέμβριο και τώρα απομένουν οι ενέργειες των Ισπανών για να μπορεί να παίξει στο δικό τους αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.
Το προηγούμενο διάστημα, με το που έγιναν γνωστές οι προθέσεις των Ισπανών, για να παίξει ο Ντιέγκο Κόστα στη εθνική τους, η Βραζιλία και οι φούριας» «μονομάχησαν» για τα... πόδια του άσου των «ροχιμπλάνκος».
Η Ομοσπονδία της Βραζιλίας είχε κάνει πει πως δεν θα παρατήσει την υπόθεση, στέλνοντας πρόσκληση στον παίκτη, όπως και έγινε... Μόνο που την Τρίτη, ο επιθετικός της Ατλέτικο έστειλε επιστολή στην ποδοσφαιρική ομοσπονδία της «χώρας της σάμπα», και έκανε σαφές πως αρνείται να παίξει στα φιλικά του Νοεμβρίου.
Έτσι, τώρα είναι στο χέρι των Ισπανών, αλλά και του Βιθέντε Ντελ Μπόσκε για να παίξει στην εθνική τους. Οι «φούριας ρόχας» υπογραμμίζουν μάλιστα πως και οι σχετικοί κανονισμοί είναι... μαζί τους!
Δεν αποκλείεται πάντως οι Βραζιλιάνοι να κυνηγήσουν περαιτέρω την υπόθεση, αλλά είναι πολύ δύσκολο να υπάρξει κάποια αλλαγή, μετά και την ξεκάθαρη επιθυμία του Ντιέγκο Κόστα να προτιμήσει την Ισπανία!
Categories:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!