Πέμπτη 5 Ιουνίου 2014

Μέσω on line μέσω Η/Υ, tablet ή smartphone , με την υπογραφή της OΠΑΠ.

Το «Πάμε Στοίχημα» εγκαινιάζει μια νέα ψηφιακή εποχή προσφέροντας στους παίκτες τη δυνατότητα να παίξουν όπου κι αν βρίσκονται, μέσω του smartphone, tablet ή υπολογιστή τους.

Όπως αναφέρει η εταιρεία «το www.pamestoixima.gr προσφέρει μια ποιοτική εμπειρία παιχνιδιού με την ασφάλεια και την αξιοπιστία που η ΟΠΑΠ μπορεί να εγγυηθεί. Το νέο site διακρίνεται για το εύχρηστο και πρωτοποριακό interface και τον μοντέρνο design του, καθώς και για την ποικιλία επιλόγων στοιχήματος στα δημοφιλή αθλήματα, οι οποίες θα διευρυνθούν περαιτέρω προκειμένου να ικανοποιήσουν και τους πιο απαιτητικούς παίκτες, ενώ η απόδοση των κερδών είναι πολύ γρήγορη.

Απόλυτα προσηλωμένη στις αρχές του υπεύθυνου παιχνιδιού, η ΟΠΑΠ Α.Ε. διασφαλίζει την ορθή χρήση των παιχνιδιών και την συμμετοχή παικτών άνω των 21 ετών.

Το www.pamestoixima.gr θέτει νέα δεδομένα στον χώρο του online στοιχήματος και προσφέρει στους φίλους του παιχνιδιού τη δυνατότητα να παίξουν το αγαπημένο τους παιχνίδι, όπου κι αν βρίσκονται, απλά μ’ ένα κλικ!».

Επιπλέον, η ΟΠΑΠ προσφέρει στους παίκτες μια ακόμα νέα εμπειρία προσφέροντας τη δυνατότητα live στοιχήματος στα πρακτορεία ΟΠΑΠ, μέσω της χρήσης tablet.

http://peiraxtiri.gr

Categories:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!