Κυριακή 29 Μαρτίου 2020


Κλειστά λόγω της πανδημίας κορωνοϊού, τα νυχτερινά κέντρα στο Βερολίνο αποφάσισαν να συνεχίσουν τα πάρτι - τουλάχιστον στο Διαδίκτυο.
Τα κλαμπ του Βερολίνου παραμένουν κλειστά από τις 13 Μαρτίου, στο πλαίσιο της προσπάθειας μείωσης της διασποράς του κορωνοϊού, σύμφωνα με το AP.
Ωστόσο, ορισμένα εξ αυτών δημιούργησαν μία διαδικτυακή πλατφόρμα, προκειμένου οι DJs και οι καλλιτέχνες να συνεχίσουν να παίζουν την αγαπημένη τους μουσική.
Το πρώτο livestream του πρότζεκτ «United We Stream» πραγματοποιήθηκε την περασμένη εβδομάδα από τη σκηνή του νυχτερινού κέντρου Watergate, στις όχθες του ποταμού Σπρέε.
Το σόου, σύμφωνα με το Associated Press, πραγματοποιείται κάθε βράδυ από τις 8 μ.μ. έως τη 1 π.μ. ώρα Ελλάδας, δίνοντας μια διέξοδο σε εκείνους που καλούνται να αντιμετωπίσουν τις επιπτώσεις της καραντίνας.
Κατά το ίδιο μέσο, η παρακολούθηση των πάρτι είναι δωρεάν, ωστόσο το Clubcomission, η ομάδα που εκπροσωπεί τα κλαμπ που συμμετέχουν στο πρότζεκτ, αναζητεί δωρεές για να υποστηρίξει τους καλλιτέχνες.
Η νυχτερινή ζωή στο Βερολίνο είναι παγκοσμίως γνωστή. Μετά την πτώση του Τείχους του Βερολίνου το 1989, πολλά μεγάλα κτίρια μετατράπηκαν σε νυχτερινά κέντρα που έπαιζαν κυρίως ηλεκτρονική μουσική, παραμένοντας ανοιχτά όλο το 24ωρο τα Σαββατοκύριακα.
Με πληροφορίες από ΑΡ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!