Παρασκευή 2 Αυγούστου 2019

edem-suites

Άλλα είναι πιο σύγχρονα, άλλα πιο παραδοσιακά, κάποια αποτελούν νέα είσοδο, άλλα μετρούν πάνω από 100 χρόνια ζωής… Το σίγουρο είναι, όμως, ότι η διαμονή στα παρακάτω ξενοδοχεία σε πέντε σημεία της Ελλάδας θα αποτελέσει σημαντικό κομμάτι της ιεροτελεστίας των διακοπών σας.

Σαντορίνη – Edem Santorini
Απόλυτα εναρμονισμένο με το σαντορινιό τοπίο, το Edem Santorini αποτελεί ένα όμορφο ξενοδοχείο στη γραφική Φοινικιά κοντά στην Οία, που συνδυάζει την παράδοση του νησιού με τη σύγχρονη τέχνη προκειμένου να αποδώσει με επιτυχία τη μυστικιστική αύρα που χαρακτηρίζει τη Σαντορίνη. Οι εντυπωσιακές, ευρύχωρες σουίτες υπόσχονται μια χαλαρωτική και αναζωογονητική διαμονή με διπλά κρεβάτια king size, jacuzzi και πολυτελή επίπλωση που θα λατρέψετε για τις διακοπές σας σε ένα από τα πιο ρομαντικά και ατμοσφαιρικά νησιά του κόσμου. Διαλέξτε ανάμεσα στη στάνταρ σουίτα των 17 τετραγωνικών μέτρων ή στις 4 Superior Jacuzzi σουίτες των 25 τετραγωνικών μέτρων με πριβέ εξωτερικό jacuzzi και ζήστε τη χαλάρωση όπως δεν την είχατε φανταστεί ποτέ.

Πάρος – Summer Senses
Από τις νέες εισόδους της λίστας, το Summer Senses ξεκίνησε τη λειτουργία του τον Ιούνιο και αποτελεί την μεγαλύτερη τουριστική επένδυση για το 2019 στην Πάρο. Τα 100 δωμάτιά του, σε μια έκταση 27.000 τετραγωνικών μέτρων, περιλαμβάνουν και 55 πολυτελείς σουίτες, κάποιες με ιδιωτική πισίνα, ενώ στο ξενοδοχείο θα ζήσετε και μια ιδιαίτερη γαστρονομική εμπειρία χάρη στη Galazia Hytra με την υπογραφή του σεφ Τάσου Μαντή, όπου σας περιμένουν πιάτα με βάση την αγάπη για τον πλούτο της ελληνικής γης. Μην παραλείψετε να πιείτε κοκτέιλ στο πολύ ιδιαίτερο Hydor pool bar του με την υπέροχη κυκλαδίτικη θέα, αλλά και να βουτήξετε στις τρεις πισίνες του, ατενίζοντας το μπλε του Αιγαίου στο βάθος. Δείτε την εμπειρία μας στο Summer Senses εδώ.

Σπέτσες – Poseidonion Grand Hotel

Το «κόσμημα» του νησιού είναι ένα ξενοδοχείο με ιστορία από το 1914, που έφτασε ακόμη και στην εγκατάλειψη, αλλά τα τελευταία 10 χρόνια έχει επανέλθει μετά την ανακαίνιση που του έδωσε το φιλί της. Με την ανάλογη αρχοντιά και μεγαλοπρέπεια που χαρακτηρίζει το νησί, το Poseidonion χαρακτηρίζεται από μια belle époque ατμόσφαιρα, αφού παρά την ανακαίνιση διατήρησε το πρωτότυπο αρχιτεκτονικό σχέδιο, τα χαρακτηριστικά, ζωγραφισμένα στο χέρι αυθεντικά πλακάκια του 1914, όπως και τη μαρμάρινη κεντρική σκάλα, ενώ πρόσθεσε σύγχρονες υποδομές, πάντα σε αρμονία με τη φιλοσοφία του. Αν και το ξενοδοχείο σας παρέχει πολλές και προσεγμένες προτάσεις για φαγητό, με τα On the Verandah, τη Library Brasserie και το Il Cortile εστιατόριά του, με μενού που υπογράφει ο Σταμάτης Μαρμαρινός, μην χάσετε την ευκαιρία να πάρετε from farm to table πρωινό στο Bostani, κατόπιν συνεννόησης με το ξενοδοχείο, ατενίζοντας τις πανέμορφες Σπέτσες από ψηλά. Δείτε την εμπειρία μας στο Poseidonion Grand Hotel εδώ
Κυλλήνη - Olympia Golden Beach Resort & Spa
Το Olympia Golden Beach Resort & Spa ανακηρύχθηκε ως το καλύτερο Luxury Resort για το 2018 στην Ελλάδα από τα Travel and Hospitality Awards και δεν μας κάνει καθόλου εντύπωση, αφού συνδυάζει προσεγμένες εγκαταστάσεις, υποδειγματικές υπηρεσίες, φιλικό και εξυπηρετικό προσωπικό του και την ονειρική «χρυσή» ακτή που βρίσκεται μόλις 400 μέτρα μακριά. Η φιλοσοφία του είναι το νερό να έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο, γι’ αυτό και το ξενοδοχείο μοιάζει με υδάτινη όαση με τις 12 εντυπωσιακές πισίνες που ξεπροβάλλουν μέσα από τους καταπράσινους κήπους του. Με πλούσιο πρωινό από έναν μπουφέ βασιλικών προδιαγραφών, κεντρικό εστιατόριο ελληνικών και ευρωπαϊκών γεύσεων σε συνδυασμό με ζωντανή μουσική, Gourmet εστιατόριο, αλλά και με δύο μπαρ και προσεγμένο room service, η γαστρονομική εμπειρία Olympia Golden Beach Resort & Spa δεν μένει πίσω, ενώ η χαλάρωση ολοκληρώνεται με θεραπείες και μασάζ στο σύγχρονο σπα του.

Χαλκιδική - Pomegranate Wellness Spa Hotel

Μετρώντας έξι χρόνια λειτουργίας, το Pomegranate Wellness Spa hotel έχει φτάσει να θεωρείται ένα από τα καλύτερα νέα ξενοδοχεία στην Χαλκιδική, αλλά και μεταξύ των καλύτερων θερέτρων ευεξίας και αναζωογόνησης σε όλη την Ελλάδα. Στις εγκαταστάσεις του θα βρείτε 172 πολυτελή και ευρύχωρα δωμάτια και σουίτες, με θέα προς τη θάλασσα και τους κήπους, τα οποία κατανέμονται σε 3 διαφορετικά κτίρια. Δωμάτια elegant, πολυτελείς σουίτες, θεματικές σουίτες είναι οι επιλογές διαμονής του στη δυτική πλευρά της Χαλκιδικής, ανάμεσα στη Κασσάνδρα και τη Σιθωνία, με απεριόριστη θέα στο απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου πελάγους, αλλά και προς τον Τορωναιού Κόλπο. Για φαγητό, μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε τέσσερα μπαρ και τρία εστιατόρια (μπουφέ και a la carte) που προσφέρουν ελληνικές και μεσογειακές γεύσεις κι έπειτα να «παραδοθείτε» στο καταπληκτικό Afrodita Roa Spa, χρησιμοποιώντας τις μοναδικές στο είδους τους παροχές ευεξίας και απολαμβάνοντας αναζωογονητικές θεραπείες.clickatlife.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!