Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2019

Η Τζένιφερ Άνιστον βρέθηκε καλεσμένη της εκπομπής The Ellen Show και έδειξε έμπρακτα την αγάπη της στη διάσημη παρουσιάστρια και πολύ καλή της φίλη Έλεν ντε Τζένερις.  Η αφορμή για το… viral φιλί τους στα χείλη ήρθε όταν η Άνιστον ρώτησε την παρουσιάστρια πότε ήταν η τελευταία φορά που φίλησε έναν άνδρα. Αφού η Έλεν απάντησε ότι συχνά φιλά άνδρες στα χείλη, απλά με πλατωνικό τρόπο, ρώτησε την ηθοποιό πότε ήταν η τελευταία φορά που εκείνη φίλησε μια γυναίκα.
«Όχι, δεν φιλάω γυναίκες στα χείλη» είπε η ηθοποιός με την Έλεν ντε Τζένερις να την πλησιάζει και τελικά να ανταλλάσσουν ένα πολύ τρυφερό φιλί. Το κοινό ξέσπασε σε χειροκροτήματα και η είδηση έκανε τον γύρο του κόσμου. «Σου άρεσε; Πώς ήταν; Ήσουν νευρική;» ρωτούσε η χολιγουντιανή πρωταγωνίστρια, με την παρουσιάστρια -γνωστή για το χιούμορ της- να απαντά «Ήταν ευχάριστο».
Ως μια από τις πιο ισχυρές τηλεοπτικές προσωπικότητες διεθνώς, η Έλεν μετρά εκατομμύρια θαυμαστές παγκοσμίως. Όταν μάλιστα μια τέτοια προσωπικότητα ενώνει τις δυνάμεις της με μια από τις πιο αγαπητές celebrities των τελευταίων ετών, την Τζένιφερ Άνιστον, είναι λογικό η σύμπραξη αυτή να γίνει αμέσως… viral!  Στο σχετικό ποστ που έκανε η Ντετζένερις στο instagram, τα σχόλια από κάτω δίνουν συγχαρητήρια στις δύο κυρίες για το φιλί, ενώ τα likes έχουν ξεπεράσουν το 1 εκατομμύριο!
Categories:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!