Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2019

Γιατί δεν θα θέλατε να τελειώσει η μεγαλύτερη πτήση στον κόσμο
Η πτήση SQ22 από το αεροδρόμιο Changi της Σιγκαπούρης με προορισμό το Newark του Νιου Τζέρσεϊ θα γράψει ιστορία, καθώς πρόκειται για αυτήν που διανύει την μεγαλύτερη απόσταση: 9.537 μίλια! Η διάρκεια της πτήσης είναι 18 ώρες και 25 λεπτά και θα πραγματοποιείται σε καθημερινή βάση από την Singapore Airlines.
Η πτήση γίνεται με το Airbus A350-900 ULR (Ultra Long Range), το οποίο έχει ειδικά διαμορφωμένο εσωτερικό ώστε να φιλοξενεί μόλις 161 επιβάτες, της Business και της Premium Economy. Δηλαδή δεν θα υπάρχουν οικονομικές θέσεις.
Χάρη στο τροποποιημένο σύστημα καυσίμων, το Α350-900 ULR μπορεί να βρίσκεται στον αέρα επί 20 ώρες χωρίς στάση!
Singapore Airlines reclining chairs
Τα αεροσκάφη A350-900ULR έχουν σχεδιαστεί ώστε να προσφέρουν στους επιβάτες μια πιο άνετη εμπειρία, είναι ψηλοτάβανα και διαθέτουν μεγαλύτερα παράθυρα και ειδικό φωτισμό που μειώνει τα συμπτώματα του jetlag. Η κατασκευή του αεροσκάφους επιτρέπει καλύτερη ανακύκλωση του αέρα χάρη στη βελτιωμένη συμπίεση καμπίνας και των επιπέδων υγρασίας στο χώρο.
Οι παντόφλες και η κουβέρτα στην business class θα μπορούσαν να σας πείσουν να μείνετε στο αεροπλάνο μερικές ώρες ακόμη...
Singapore Airlines bed
Categories:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!