Τετάρτη 8 Αυγούστου 2018

Οι καλύτερες παραλίες της Χαλκιδικής
Καβουρότρυπες
Getty Images
Αμμουδερή παραλία, βράχια να σχηματίζουν απόκοσμες μορφές, νερά γαλαζοπράσινα που σου θυμίζουν εξωτικό νησί... Πώς να μην την αγαπήσεις;
Βουρβουρού
Getty Images
Δέντρα παντού, διάθεση ερημική και χύμα, νερά πανέμορφα και διάφανα, και οι απαραίτητοι βράχοι που - πώς να το κάνουμε - κάνουν πάντα μια παραλία πιο όμορφη.
Πόρτο Κουφό
Το μεγαλύτερο φυσικό λιμάνι της Ελλάδας έχει υπέροχα, τιρκουάζ ακίνητα νερά, χάρη στους δύο γιγάντιους βράχους που τα «κλείνουν» στον κολπίσκο του.
Νικήτη
Μεγάλη, ήσυχη και πανέμορφη, με παχιά άμμο και καταγάλανα νερά, η παραλία της Νικήτης είναι κατάλληλη για όποιον θέλει να ξεχάσει τους πάντες και τα πάντα.
Άφυτος
Μια από τις πιο γνωστές παραλίες της Χαλκιδικής, με υπέροχα νερά, αλλά και ένα εξίσου πανέμορφο χωριουδάκι που αξίζει να επισκεφθείτε.
Ποσείδι
Ξακουστό και λατρεμένο από fans των water sports, με νερά που σπάνια τα βλέπεις γαλήνια, αλλά αξίζει να επισκεφτείς, για την άγρια ομορφιά του.
Σάνη
Καλά οργανωμένη, με ρηχά νερά και τέλεια θέα στον Όλυμπο, η Σάνη είναι δικαιολογημένα από τις πιο αγαπημένες παραλίες της περιοχής.
Χρουσός
Υπέροχα, διάφανα νερά, ρηχά για να παίζουν και τα πιτσιρίκια. Ψιλή άμμος, φοβερή οργάνωση και αρκετός κόσμος που απολαμβάνει την ηλιοθεραπεία του...
Αρμενιστής
Κρυστάλλινα νερά, λεπτή, λευκή άμμος, και ένα δημοφιλέστατο κάμπινγκ. Πώς να μην την αγαπάς;
Καρύδι
Σαν εξωτικός προορισμός, με την κατάλευκη άμμο και τα πεντακάθαρα, γαλανά νερά της. Τα βραχάκια της, ό,τι πρέπει για ηλιοθεραπεία και μακροβούτια!
Categories:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!