Τετάρτη 8 Αυγούστου 2018


Να αφαιρεθεί το αστέρι του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ από τη Λεωφόρο της Δόξας στο Λος Άντζελες ζητεί με ψήφισμά του το δημοτικό συμβούλιο του Χόλιγουντ, απόφαση που πάντως είναι μόνο συμβολική, καθώς δεν έχει τη συγκεκριμένη δικαιοδοσία.
Οι δημοτικοί σύμβουλοι του δυτικού Χόλιγουντ ψήφισαν ομόφωνα να αφαιρεθεί το αστέρι του Τραμπ, εκτιμώντας πως ο Αμερικανός πρόεδρος δεν αντιπροσωπεύει της αξίες της περιοχής.
Στο ψήφισμα του δημοτικού συμβουλίου γίνεται λόγος για τις καταγγελίες γυναικών σύμφωνα με τις οποίες έχουν παρενοχληθεί σεξουαλικά από τον Τραμπ, όπως και για την πολιτική του στο μεταναστευτικό.
Καταλήγοντας, το δημοτικό συμβούλιο ζητεί από το Εμπορικό Επιμελητήριο του γειτονικού Χόλιγουντ, το οποίο διαχειρίζεται το αξιοθέατο, να το αφαιρέσει.
Το Εμπορικό Επιμελητήριο του Χόλιγουντ, πάντως, δεν έχει αφαιρέσει ποτέ ως τώρα κάποιο αστέρι από τη Λεωφόρο της Δόξας.
«Προς το παρόν δεν υπάρχουν σχέδια να αφαιρεθεί κανένα αστέρι από τη Λεωφόρο της Δόξας», δήλωσε ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Λιρόν Γκάμπλερ σε ανακοίνωσή του, σύμφωνα με το τηλεοπτικό δίκτυο NBC News. Το αίτημα του δημοτικού συμβουλίου θα εξεταστεί στην επόμενη συνεδρίαση του Επιμελητηρίου, πρόσθεσε.
Το αστέρι του Τραμπ, το οποίο προστέθηκε το 2007 στη Λεωφόρο της Δόξας, έχει γίνει πόλος έλξης για πολλές διαμαρτυρίες εναντίον του Αμερικανού προέδρου, αφότου αυτός ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του το 2015 και έχει καταστραφεί δύο φορές, όμως αμέσως αποκαταστάθηκε.
Categories:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!