Σάββατο 29 Ιουλίου 2017

H πρώην ομάδα μάνατζερ του Johnny Depp αποκαλύπτει τα υπερβολικά έξοδά του


Τελευταία ο Johnny Depp απασχολεί πολύ τα ΜΜΕ. Αλλά όχι για την πρεμιέρα μια ταινίας του, αλλά για άσχημους λόγους. Ο ηθοποιός που γεννήθηκε στο Κεντάκι, άρχισε την καριέρα του στο σινεμά την δεκαετία του ’80. Λίγοι ήταν αυτοί που τότε θα μπορούσαν να προβλέψουν την υπερβολικά επιτυχημένη καριέρα που ακολούθησε, αλλά και τις κατηγορίες για κατ’ οίκον βία, ένα οδυνηρό διαζύγιο και τις οικονομικές δυσκολίες.
Ο γάμος του με την Amber Heard τελείωσε όταν η ηθοποιός κατήγγειλε ότι ο Depp ήταν άστατος, της μιλούσε άσχημα και κάποια στιγμή την χτύπησε. Το επιχείρημα της συζύγου του επιβεβαιώθηκε αργότερα από την ομάδα των μάνατζερ του, οι οποίοι δήλωσαν στο δικαστήριο ότι ήξεραν ότι την κακοποιούσε και πως ορισμένες φορές είχε χρησιμοποιήσει σωματική βία. Η Amber Heard δημοσιοποίησε μηνύματα που αντάλλαξε με ένα μέλος της ομάδας.
Εκτός από τον χωρισμό του, ο Depp βρίσκεται και σε δικαστική διαμάχη και για τα οικονομικά του. Ο 54χρονος λέγεται πως πλέον «δεν έχει δεκάρα», πράγμα σχεδόν αδιανόητο αν σκεφτείτε ότι ο Depp κατά την διάρκεια της καριέρας του έχει κερδίσει ούτε λίγο ούτε πολύ, 650 εκατ. δολάρια! Ειδικά από την σειρά «Pirates of the Caribbean» τα έσοδά του είναι τεράστια.
Τώρα ο Depp μπορεί να χάσει μεγάλο μέρος της ακίνητης περιουσίας του, επειδή δεν μπορεί να το συντηρήσει. Η δικαστική διαμάχη θα κρατήσει σε βάθος χρόνος με τον Depp να μηνύει την εταιρεία των μάνατζερ και εκείνη να κάνουν το ίδιο, ισχυριζόμενοι ότι ήταν το παράλογα πολυέξοδο lifestyle του που το ν έφτασε ως εδώ, κι όχι η δική τους κακοδιαχείριση όπως ισχυρίζεται ο Depp.
Η εταιρεία παρέδωσε μάλιστα και μια λίστα περιστατικών που αποδεικνύουν το εξωφρενικό lifestyle του. Η λίστα εμπεριέχει:
  • Ξόδευε περίπου 2 εκατομμύρια δολάρια τον μήνα!
  • 75 εκατομμύρια δολάρια ξοδευτήκαν για την ανακαίνιση 14 πολυτελών κατοικιών του, όπως η 4.000 τ.μ. έπαυλή του στην Νότια Γαλλία, ένα σύμπλεγμα νησιών στις Μπαχάμες κλπ.
  • 18 εκατομμύρια δολάρια ξόδεψε για την αγορά και την ανακαίνιση ενός γιοτ
  • 30 χιλιάδες δολάρια τον μήνα για την κατανάλωση κρασιών και την αποστολή τους σε όποιο μέρος του πλανήτη βρισκόταν
  • 3 εκατομμύρια δολάρια για να σκορπίσει της στάχτες του συγγραφέα hunter Thomson στο Άσπεν του Κολοράντο με ένα ειδικό κανόνι, που ήταν η τελευταία επιθυμία του φίλου του
  • 300.000 δολάρια τον μήνα για να συντηρήσει προσωπικό τουλάχιστον 40 υπαλλήλων σε όλο τον κόσμο
  • 150.000 δολάρια σε σωματοφύλακες, για να προστατεύουν τον ίδιο και την οικογένειά του καθημερινά
Η λίστα είναι σίγουρα μεγαλύτερη! Τα έξοδα αυτά αλλά και η εμμονή του Depp με την σπατάλη, την στιγμή που όπως λέει η εταιρεία δεν άκουγε καμία συμβουλή, είναι τα στοιχεία που παρουσίασε για να τον διαψεύσουν. Ο Depp ακόμα δεν έχει απαντήσει για την δημοσιοποίηση των συγκεκριμένων στοιχείων.
 
Categories:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!