Σάββατο 29 Ιουλίου 2017

Γειτονιές που θυμίζουν νησί: Νέα Παραλία Θεσ/νίκης
Φιγουράρει σε πολλά αφιερώματα, σε φωτογραφίες, και πρωταγωνιστεί στην καλοκαιρινή πραγματικότητα των Θεσσαλονικέων. Αναμφισβήτητα ανέβασε το βιοτικό επίπεδο των κατοίκων και τους προσέφερε μια ψυχαγωγία χωρίς αντίτιμο, μια μεγάλη ανάσα πρασίνου και ανοιχτωσιάς, ένα κομμάτι για το οποίο η πόλη είναι περήφανη.
Η παραλία είναι προορισμός για όσους θέλουν να κάνουν ποδήλατο, να βγάλουν βόλτα το σκυλάκι τους, να περπατήσουν ρομαντικά με το ταίρι τους ή για όσους απλώς θέλουν να απολαύσουν τον ήλιο,τη θάλασσα και τον ουρανό!
Βόλτες σε κάθε πάρκο και κάθε σημείο, με πράσινο, γρασίδι και δέντρα. Βόλτες στο Πάρκο του Ήχου, των Εποχών, του Φωκά, της Μεσογείου, του Αλέξανδρου. Απολαύστε το ηλιοβασίλεμα σε ένα πάρκο που φτιάχτηκε...για αυτό! Στο πάρκο του απογευματινού ήλιου η τεχνητή πλαγιά είναι το ιδανικό σημείο θέασης στη θάλασσα και ιδιαίτερα κατά τις απογευματινές ώρες και το ηλιοβασίλεμα.
Πολλές εκδηλώσεις και δράσεις, πλανόδιοι μουσικοί και χιλιάδες κόσμου βρίσκονται κάθε μέρα στα δρομάκια της νέας παραλίας!
Φωτογραφίες - Πρόδρομος Νικηφορίδης,Αργύρης Καράγιωργας, Φίλοι της Νέας Παραλίας
 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!