Σάββατο 29 Ιουλίου 2017

Με αυτό το σημάδι θα καταλάβεις αν ενδιαφέρεται για σένα
Ένα δωμάτιο, καθόλου οπτικά ερεθίσματα, 100 εθελοντές και οι ερευνητές βρήκαν πως θα γλυτώσουμε χρήμα, χρόνο, πληγές, και θα καταλάβουμε εγκαίρως αν κάποιος ενδιαφέρεται για μας.
Σύμφωνα με την Independent, τα μάτια αντιδρούν όταν κάποιος είναι αδιάφορος προς εμάς, και αλλιώς όταν τρέφουμε αισθήματα. Συγκεκριμένα το βλέμμα μπορεί να προδώσει πολλά.
Αν παρατηρήσετε το βλέμμα του να κολλάει στο πρόσωπο και το στήθος,ανεξαρτήτου μεγέθους, τότε σας βλέπει ερωτικά. Αν παρατηρεί λαιμό και πόδια, τότε δεν υπάρχει αισθηματικό παρασκήνιο.
Η έρευνα παραθέτει:
«Το βλέμμα ήταν έγκυρη απόδειξη ενδιαφέροντος για σχέση. Για τις γυναίκες, το κοίταγμα στο κεφάλι αντιστοιχούσε σε μεγαλύτερο ενδιαφέρον για φιλία, ενώ για τους άνδρες μαρτυρούσε λιγότερο ενδιαφέρον για φιλία».
Και καταλήγει:
«Αυτά τα ευρήματα δείχνουν ότι οι στόχοι για σχέση και το φύλο πιθανόν να επηρεάζουν τον τρόπο που οι άνθρωποι ελέγχουν το περιβάλλον και ψάχνουν για σχετικές πληροφορίες που συμβαδίζουν με τους στόχους τους».
Οι ερευνητές υποστηρίζουν ότι τα ευρήματά τους δείχνουν πως η ομορφιά δεν είναι τόσο υποκειμενική-αλλά σημασία έχει το τι ψάχνει ο ενδιαφερόμενος όσον αφορά μια πιθανή σχέση.
Άλλο στοιχείο που προέκυψε, είναι ότι αυτοί που είχαν ήδη σχέση κοιτούσαν αρκετά περισσότερη ώρα τις φωτογραφίες, το γνωστό φάτε μάτια, ψάρια, ενώ οι ελεύθεροι δεν εστίαζαν για πολύ ώρα.

 
Categories:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!