Κυριακή 23 Απριλίου 2017

Ποιοι διάσημοι μισούν τη... διασημότητα τους;
Λένε ότι ο λαός είναι σοφός και τα γνωμικά που βγάζει δεν πέφτουν ποτέ έξω, στην περίπτωση όμως της φράσης "Το χρήμα πολλοί εμίσησαν, τη δόξα κανείς", φαίνεται ότι υπάρχουν εξαιρέσεις που δεν επιβεβαιώνουν τον κανόνα.
Ο λόγος για μερικούς από τους πιο διάσημους ανθρώπους της διεθνούς showbiz, που απεχθάνονται τη διασημότητα τους και προτιμούν να ζουν στην ηρεμία τους.
Διαβάστε παρακάτω ποιοι διάσημοι μισούν την αναγνωρισιμότητα τους και αντιληφθείτε ότι τελικά η δόξα δεν είναι το μόνο που μετράει στη ζωή τους.
1. Robert Pattinson: Έχει δηλώσει ανοιχτά ότι δεν αντέχει τη διασημότητα που απέκτησε και μάλιστα θεωρεί ότι αυτή τον οδήγησε στο να πέσει σε κατάθλιψη από τα 23 έως και τα 25 του.
2. Kristen Stewart: Είναι γνωστό ότι η νεαρή ηθοποιός φρικάρει μπροστά στα πλήθη του κόσμου που την περιτριγυρίζουν και όπως έχει παραδεχτεί, λατρεύει το επάγγελμα της, όμως δεν της αρέσει καθόλου η διασημότητα που αντλεί από αυτή.
3. Jennifer Lawrence: Όλοι ξέρουν ότι δεν της αρέσουν καθόλου οι paparazzi, ενώ πλέον περπατάει πάντα κοιτώντας κάτω γιατί δε θέλει να την αναγνωρίζουν και να μη μπορεί να απολαύσει την καθημερινότητα της.
4. Shia Labeuf: Ο ίδιος είχε ανακοινώσει ότι παίρνει σύνταξη από τη ζωή της διασημότητας, ενώ λίγο καιρό αργότερα εμφανίστηκε σε πρεμιέρα ταινίας φορώντας μια χάρτινη σακούλα στο κεφάλι του, πάνω στην οποία είχε γράψει "Δεν είμαι διάσημος πια".
5. Johnny Depp: Μιμούμενος τον Marlo Brando, δε μιλάει ποτέ στις συνεντεύξεις για την προσωπική του ζωή, ενώ έχει επιλέξει να μένει στη Γαλλία και απέχει εντελώς από το glamorous lifestyle που πολλοί συνάδελφοι του ακολουθούν.

e-radio.gr
Categories:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!