Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2016

720250924fbd2eb8b18df44a1feffa14
Το Σάββατο 3 και την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2016, θα πραγματοποιηθεί Χριστουγεννιάτικη Αγορά τοπικών παραδοσιακών προϊόντων, στο Δημααρχείο Θεσσαλονίκης!
720250924fbd2eb8b18df44a1feffa14
Στη διάρκεια της διήμερης διοργάνωσης, που υλοποιείται για τέταρτη συνεχή χρονιά, επιχειρήσεις, σύλλογοι και παραγωγοί θα παρουσιάσουν τα προϊόντα τους στο κοινό και θα δώσουν τη δυνατότητα γευστικών δοκιμών στους επισκέπτες.
Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων που στοχεύουν στην προώθηση της τοπικής γαστρονομίας, μεταξύ άλλων, η chef Στέλλα Σπανού, θα παρουσιάσει τη διαδικασία παρασκευής της χριστουγεννιάτικης κρεατόπιτας και τη χριστουγεννιάτικη εκδοχή της παραδοσιακής κολοκυθόπιτας Μακεδονίας. Η pastry chef και μέλος της Συντεχνίας Καταστηματαρχών Ζαχαροπλαστών Θεσσαλονίκης, Χριστίνα Κάκου, θα παρασκευάσει χειροποίητα κουλουράκια στο workshop μαγειρικής που θα στηθεί στο χώρο.
Η Χριστουγεννιάτικη Αγορά θα είναι ανοιχτή, κατά τις ώρες 11.00 έως 17.00 
Οι δηλώσεις συμμετοχής για επιχειρήσεις και παραγωγούς θα γίνονται δεκτές έως την Τρίτη 29 Νοεμβρίου 9.00-15.00, στο τηλέφωνο 2313318215 και στην ηλεκτρονική διεύθυνση: foodfestival@thessaloniki.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!