Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2016

Santa Run
Πολλοί λένε, πως φέτος o Άγιος Βασίλης δεν θα φέρει τα δώρα του στα παιδιά. Κάθε χρονιά, όμως, εμείς, εσείς, όλοι μας, που πιστεύουμε στη δύναμη της αλληλεγγύης, είμαστε παρόντες και με τη συμμετοχή μας προσφέρουμε τα δώρα του Άγιου Βασίλη στα παιδιά που τα έχουν περισσότερο ανάγκη.
Santa Run
Για έκτη χρονιά, το Santa Run, η μεγαλύτερη γιορτή αλληλεγγύης της πόλης των Χανίων, που όσοι την έχουν στηρίξει, ξέρουν πραγματικά πόση χαρά προσφέρει σε όσους συμμετέχουν και όσους αποδέχονται τα δώρα του, είναι και φέτος εδώ, στα Χανιά.
Πρόκειται για μια γιορτινή διοργάνωση, παρωδία του γνωστού Santa Run που διοργανώνεται σε διάφορες πόλεις του κόσμου κάθε Δεκέμβρη. Μια πορεία περπατήματος μέσα στην πόλη των Χανίων, όπου οι συμμετέχοντες φορούν στολές Άγιου Βασίλη. Όλη η πόλη είναι παρούσα, από τα καταστήματα της διαδρομής που προσφέρουν κεράσματα στους συμμετέχοντες, μέχρι τους χανιώτες dj που γεμίζουν με πολλή μουσική τους δρόμους της πόλης.
Η συμμετοχή επιτρέπεται μόνο σε ενήλικες και όλα τα έσοδα της διοργάνωσης αποδίδονται στους τέσσερις ωφελούμενους συλλόγους, ΕΛΕΠΑΠ, Κ.Η.Φ.Α.ΑΜΕΑ, ΚΗΦΑΠ «Η Μεγαλόχαρη» και Ορίζοντας, που ασχολούνται με παιδιά της πόλης των Χανίων, που αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας.
Φέτος, ο Άγιος Βασίλης έρχεται στα Χανιά, τη Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου 2016!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!