Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2016


Για δέκατη συνεχόμενη χρονιά στο Hyde Park της Βρετανικής πρωτεύουσας, ανοίγει τις πύλες της μια χειμωνιάτικη χώρα των θαυμάτων!
Μέχρι τις 2 Ιανουαρίου, από τις 10 το πρωί έως τις 10 το βράδυ, μικροί και μεγάλοι, Λονδρέζοι αλλά και τουρίστες θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν το δικό τους χριστουγεννιάτικο παραμύθι.
Η “Winter Wonderland” επιστρέφει, έχοντας σκοπό να εντυπωσιάσει για άλλη μια χρονιά το κοινό της με τα θέματα που περιλαμβάνει. Το φετινό χειμώνα, το θεματικό φεστιβάλ του Λονδίνου προσφέρει:
Ένα “ταξίδι” στην Αρκτική μέσα από το Μαγικό Βασίλειο του Πάγου. Γλυπτά, κάστρα και ένα υπέροχο δάσος όλα από πάγο!
Μοναδικές βόλτες με παγοπέδιλα στο μεγαλύτερο εξωτερικό παγοδρόμιο της χώρας το οποίο μάλιστα φωτίζεται με 100.000 λαμπάκια.
Εκπληκτική θέα στην πόλη από τη ρόδα η οποία ανεβαίνει στα 60 μέτρα από το έδαφος, το σπιτάκι του Άη Βασίλη, μία ανοιχτή χριστουγεννιάτικη αγορά με δώρα, χειροποίητα διακοσμητικά αλλά και κοσμήματα, έργα τέχνης, σπιτικά ποτά και ζεστά ροφήματα, λιχουδιές και φαγητά.
Κάπου εκεί και το περίφημο Καρουζέλ όπως και ένα bar από πάγο για στιγμές χαλάρωσης. Παράλληλα, το κοινό έχει την ευκαιρία να απολαύσει ζωντανές εμφανίσεις από συγκροτήματα και τραγουδιστές στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του Hyde Park.
Η είσοδος στη Winter Wonderland είναι ελεύθερη, ωστόσο ορισμένες δραστηριότητες απαιτούν εισιτήριο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!