Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2016

Ένα ροζ-σκάνδαλο αναμένεται βάσει βρετανικών δημοσιευμάτων να σκάσει στην Αγγλία, καθώς γνωστός όπως υποστηρίζουν μέσα της χώρας ποδοσφαιριστής, πήγε να απατήσει την γυναίκα του αλλά έκανε απίστευτη γκάφα!

Σύμφωνα με την αγγλική Daily Star, γνωστός ποδοσφαιριστής της Premier League αποφάσισε να απατήσει την γυναίκα του, όμως ο τρόπος δεν ήτανε και ο πιο έξυπνος.

Σε ένα από τα ταξίδια του στο Παρίσι (δεν αποκλείεται να είναι Γάλλος, αγωνίζονται πολλοί) βρήκε έναν «σύνδεσμο», ώστε να καταλήξει στην υποψήφια γυναίκα.

Ο παίκτης αποφάσισε να ξοδέψει περί τα 11.000 ευρώ για έκδοση εισιτηρίων και αγορά παπουτσιών για την υποψήφια που θα του προσέφερε τις υπηρεσίες της!

Ποια είναι η γκάφα ολκής του ποδοσφαιριστή; Η... πανέξυπνη κίνηση του να δώσει τον αριθμό της πιστωτικής του κάρτας σε μία παντελώς άγνωστη, η οποία φυσικά πήρε τα λεφτά και... έγινε καπνός!

Ο ίδιος έγινε έξαλλος με το θέμα, όπως τονίζεται στην Daily Star, βρίσκεται ήδη στα δικαστήρια! Την ίδια στιγμή, ο Τύπος της "Γηραιάς Αλβιώνας" κρατιέται με νύχια και με δόντια να μη δώσει το όνομα του ποδοσφαιριστή στη δημοσιότητα.

http://www.thestival.gr

Categories:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!