Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2016


Η εταιρεία Twitter Inc έχει αρχίσει συνομιλίες με εταιρείες τεχνολογίας για να διερευνήσει το ενδεχόμενο να πωληθεί, δήλωσε σήμερα πρόσωπο που γνωρίζει την υπόθεση, καθώς η εταιρεία αυτού του μέσου κοινωνικής δικτύωσης αντιμετωπίζει τη βραδύτερη αύξηση εσόδων μετά την είσοδό της στο χρηματιστήριο το 2013.

Οι διαπραγματεύσεις για την πώληση θα αποτελέσουν ένα τεστ για την αξία του Twitter, τόσο ως εταιρείας δεδομένων όσο και ως εταιρείας πολυμέσων, καθώς άλλα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπως το Instagram της Facebook και το Snapchat, επεκτείνονται και αναπτύσσουν νέους τρόπους για να παράγουν κέρδη.

Το CNBC είχε αναφέρει νωρίτερα σήμερα, επικαλούμενο ανώνυμες πηγές, πως η Twitter βρίσκεται σε συνομιλίες με εταιρείες, στις οποίες περιλαμβάνονται οι Google της Alphabet και η Salesforce.com, και είναι πιθανό να δεχθεί σύντομα μια επίσημη προσφορά.

Δεν κατέστη άμεσα δυνατή η επικοινωνία με τις Twitter και Alphabet για κάποιο σχόλιο. Η Salesforce αρνήθηκε να σχολιάσει.

Στη Γουόλ Στριτ, οι μετοχές της Twitter κατέγραψαν τη μεγαλύτερη αύξηση από το χρηματιστηριακό ντεμπούτο τους το 2013, σημειώνοντας άλμα κατά 21% και φθάνοντας την τιμή των 22,59 δολαρίων, με αποτέλεσμα η κεφαλαιοποίηση της εταιρείας να φθάσει τα 16 δισεκ. δολάρια.


ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Categories:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!