Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2016


Μετά από την αμήχανη αρχικά αντίδραση, ο Μπραντ Πιτ περνάει στην αντεπίθεση στον δικαστικό πόλεμο με την Αντζελίνα Τζολί. Το περιβάλλον του ηθοποιού «διαρρέει» ότι δεν σκοπεύει να δεχθεί μόνο δικαίωμα επισκέψεων αλλά θα διεκδικήσει την φυσική επιμέλεια των 6 παιδιών του.

Πηγή από τον στενό κύκλο του 52χρονου ηθοποιού είπε στο USA Today ότι ο Πιτ προσέλαβε έναν από τους καλύτερους δικηγόρους για να τον εκπροσωπήσει στην δικαστική διαμάχη, τον Λανς Σπίγκελ. Ο συγκεκριμένος δικηγόρος έχει μεγάλα ονόματα στο πελατολόγιο του όπως τον ηθοποιό, Τσάρλι Σιν, τον Μάικλ Τζάκσον, την Χέδερ Λοκλίαρ και την Έβα Λονγκόρια.

Η έναρξη της μάχης αναμένεται όταν ο Πιτ θα απαντήσει εγγράφως στην αίτηση διαζυγίου της Τζολί. Εκεί θα φανεί και η νομική «γραμμή» που θα ακολουθήσει.

Την ίδια στιγμή συνεχίζεται οι έρευνα των κοινωνικών υπηρεσιών για τις καταγγελίες ότι ο Πιτ φώναξε και χτύπησε τον μεγαλύτερο γιο του, τον 15χρονο Μάντοξ. Πηγή κοντά στον Μπραντ Πιτ επιβεβαίωσε ότι παίρνει πολύ σοβαρά το θέμα και συνεργάζεται πλήρως με τις αρχές. «Οι ισχυρισμοί είναι υπερβολικοί ή έχουν κατασκευαστεί αλλά θα κάνει οτιδήποτε είναι καλύτερο για τα παιδιά του. Παρά το γεγονός ότι γίνεται δέκτης μίας σφοδρής επίθεσης κατηγοριών παραμένει προσηλωμένος σε αυτό που είναι καλύτερο για τα παιδιά», ανέφερε η ίδια πηγή.

Άφαντη η Τζολί - Δεν χτύπησα τα παιδιά μου, λέει ο Πιτ

Στις ΗΠΑ οι δικαστές προτιμούν να δίνουν κοινή φυσική επιμέλεια και στους δύο γονείς μετά από έναν διαζύγιο. Ο μοναδικός λόγος που την αφαιρούν από έναν γονέα είναι εάν αποδειχθεί ότι αποτελεί κίνδυνο για τα παιδιά. Αυτός φαίνεται είναι και ο λόγος που η Τζολί αναφέρει στην αίτηση διαζυγίου ότι ο σύζυγος της έχει πρόβλημα με τον θυμό του, το αλκοόλ και την μαριχουάνα.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν και τα δημοσιεύματα που αναφέρονται στην ύπαρξη ενός βίντεο, το οποίο δείχνει το περιστατικό στο ιδιωτικό αεροπλάνο. Σύμφωνα με το US Weekly, ο Πιτ φέρεται να εμφανίζεται στο βίντεο και να δείχνει μεθυσμένος και να φωνάζει. Σύμφωνα με πηγή που επικαλείται το περιοδικό το ζευγάρι είχε έντονη διαφωνία στο αεροσκάφος: «Μέθυσε και άρχισε να μαλώνει με την Άντζι. Ο Μάντοξ μπήκε στην μέση για να υπερασπιστεί την Άντζι και μπήκε στο πρόσωπο του Μπραντ».

Πηγή κοντά στον ηθοποιό εξήγησε ότι οι έφηβοι έχουν συχνά καβγάδες με τους γονείς τους ειδικά αν είναι παιδιά με χαρακτήρα και δυναμισμό. «Οι υποθέσεις περί κακοποίησης είναι ανακριβείς», τόνισε η ίδια πηγή.

Μπραντ Πιτ: Τρέμω στο ενδεχόμενο να χάσω τα παιδιά μου

Στο μικροσκόπιο του FBI ο Μπραντ Πιτ για την κακοποίηση των παιδιών του

Φωτό - ντοκουμέντο από δημόσιο καυγά Πιτ-Τζολί στο πάρκο!

Αποκάλυψη σοκ για τον Pitt – Τι συνέβη στο ιδιωτικό τζετ με τα παιδιά του
real.gr
Categories:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!