Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2016

Champions League: Απίστευτη ανατροπή η Ρεάλ, στο
Πολλά γκολ και θέαμα είχε το δεύτερο μισό της 1ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Champions League, με τη Ρεάλ Μαδρίτης να κάνει μεγάλη ανατροπή στο τέλος κόντρα στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας, ενώ τη Μονακό να παίρνει μεγάλο διπλό μέσα στο Γουάιτ Χαρτ Λέιν επί της Τότεναμ με 2-1. Αντίθετα, ισόπαλες χωρίς τέρματα αναδείχθηκαν Γιουβέντους και Σεβίλλη στο ντέρμπι της ημέρας.

Στον 5ο Όμιλο, η Λεβερκούζεν... κατάφερε να μην κερδίσει την ΤΣΣΚΑ Μόσχας παρά το γεγονός ότι προηγήθηκε με 2-0 ήδη στο 15ο λεπτό, με γκολ των Μεχμέντι και Τσαλχάνογλου, αφού οι Ρώσοι ισοφάρισαν μέσα σε τρία λεπτά, με τον Τζαγκόεφ στο 36' και τον Ερεμένκο στο 38'! Την ίδια ώρα, η Μονακό έπαιρνε μεγάλη νίκη μέσα στο Γουάιτ Χαρτ Λέιν επί της Τότεναμ με 2-1, χάρη σε γκολ των Μπερνάρντο Σίλβα και Λεμάρ, με τον Αλντερβέιρελντ να μειώνει για τους Λονδρέζους.

Στον 6ο Όμιλο, η Ντόρτμουντ έκανε... πάρτι στη Βαρσοβία, με τη Λέγκια να αποτελεί πολύ χαμηλό εμπόδιο για την ομάδα του Σωκράτη Παπασταθόπουλου, ο οποίος μάλιστα πέτυχε το δεύτερο από τα τέσσερα γκολ της Ντόρτμουντ στο εμφατικό 6-0 επί των Πολωνών (τα άλλα γκολ οι Γκέτσε, Μπαρτρά, Γκερεϊρό, Κάστρο και Ομπαμεγιάνγκ). Αντίθετα, η Ρεάλ Μαδρίτης μέχρι το 89' βρισκόταν πίσω στο σκορ μέσα στο Σαντιάγο Μπερναμπέου κόντρα στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας, με το γκολ του Μπρούνο Σέζαρ στο 47', όμως στο τέλος... ξύπνησε και με γκολ του Ρονάλντο στο 89' και του Μοράτα στο 90' έκανε τη μεγάλη ανατροπή και απέφυγε το στραβοπάτημα.

Στον 7ο Όμιλο, η Λέστερ στην παρθενική της συμμετοχή στην κορυφαία διαστλλογική διοργάνωση έδειξε πως είναι ικανή για μεγάλα πράγματα, παίρνοντας άνετη νίκη μέσα στην έδρα της Κλαμπ Μπριζ με 3-0, με δύο γκολ του Μαχρέζ (το ένα με πέναλτι) και ένα του Ολμπράιτσον. Την ίδια ώρα στην Πορτογαλία, η Πόρτο έμενε στο 1-1 με την Κοπεγχάγη, παρά το γεγονός ότι οι Δανοί έπαιζαν με παίκτη λιγότερο από το 66', με τον Κορνέλιους να ισοφαρίζει στο 52' το γκολ που είχε πετύχει για τους γηπεδούχους ο Οταβίνιο στο 13'.

Στον 8ο Όμιλο, Γιουβέντους και Σεβίλλη αναδείχθηκαν ισόπαλες χωρίς τέρματα στο ντέρμπι της ημέρας, με τους Σεβιγιάνους να αντέχουν στην πίεση των Ιταλών και να παίρνουν τελικά αυτό που ήθελαν. Στο άλλο ματς του ομίλου, η Λιόν δεν είχε πρόβλημα απέναντι στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ, την οποία νίκησε εύκολα με 3-0, με σκόρερ τους Τολισό, Φερί και Κορνέ.

Τέλος, στο εξ αναβολής παιχνίδι της Μάντσεστερ Σίτι με την Γκλάντμπαχ για τον 3ο Όμιλο, η Σίτι υπέταξε χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία τους Γερμανούς με 4-0, με πρωταγωνιστή τον Σέρχιο Αγκουέρο, που σημείωσε χατ τρικ.

Συνοπτικά τα αποτελέσματα της ημέρας:

3ος Όμιλος

Μάντσεστερ Σίτι – Γκλάντμπαχ 4-0

5ος Όμιλος

Μονακό – Τότεναμ 1-2
Λεβερκούζεν – ΤΣΣΚΑ Μόσχας 2-2

6ος Όμιλος

Λέγκια Βαρσοβίας – Ντόρτμουντ 0-6
Ρεάλ Μαδρίτης – Σπόρτινγκ Λισαβόνας 2-1

7ος Όμιλος

Κλαμπ Μπριζ – Λέστερ 0-3
Πόρτο – Κοπεγχάγη 1-1

8ος Όμιλος

Γιουβέντους – Σεβίλλη 0-0
Λιόν – Ντιναμό Ζάγκρεμπ 3-0
Categories:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!