Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2016


Ενώ το LAPD διέψευσε χθες ότι ο Πιτ βρίσκεται υπό αστυνομική παρακολούθηση, το TMZ το οποίο μετέδωσε πρώτο την είδηση του διαζυγίου, επιμένει ότι ο Μπραντ Πιτ ερευνάται για κακοποίηση των παιδιών του, κάτι το οποίο επιβεβαιώνεται και από το περιπολικό που εντόπισαν οι φωτογράφοι να εισέρχεται στην πολυτελή έπαυλη του πρώην ζευγαριού στο Λος Αντζελες.
tzoli-pit-spiti_aftodioikisi
tzoli-pit-spiti1_aftodioikisi
tzoli-pit-spiti2_aftodioikisi
Η ανώνυμη καταγγελία που «καίει» τον Πιτ
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι κοινωνικές υπηρεσίες έλαβαν ένα ανώνυμο τηλεφώνημα ότι την περασμένη εβδομάδα ο Πιτ ήταν πιωμένος σε ιδιωτική πτήση από την Γαλλία και κακοποίησε λεκτικά και σωματικά τα παιδιά του.
Το TMZ υποστηρίζει ότι οι κοινωνικές υπηρεσίες ειδοποίησαν την αστυνομία του Λος Αντζελες η οποία δεν έχει την δικαιοδοσία να παρέμβει και να ερευνήσει τις καταγγελίες. Πηγές από το αστυνομικό τμήμα είπαν ότι η αναφορά μεταφέρθηκε στο FBI, καθώς το περαστικό φέρεται να συνέβη κατά την διάρκεια πτήσης και μόνο οι ομοσπονδιακοί πράκτορες έχουν δικαιοδοσία να κάνουν έρευνα.
tzoli-pit-spiti4_aftodioikisi
Παρόλα αυτά οι κοινωνικές υπηρεσίες φέρεται να έχουν μιλήσει ξεχωριστά τόσο με την Ατζελίνα Τζολί όσο και με τον Μπραντ Πιτ για τις κατηγορίες κακοποίησης. Μάλιστα, αναμένεται να μιλήσουν και με τα παιδιά του ζευγαριού.
Categories:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!