Πέμπτη 4 Αυγούστου 2016


Το κλασικό βρετανικό μυθιστόρημα «Rogue Male» ανέλαβε να μεταφέρει στην μεγάλη οθόνη ο Μπένεντικτ Κάμπερμπατς.

Ο Βρετανός ηθοποιός θα πρωταγωνιστήσει και θα είναι παραγωγός στην ταινία, μαζί με τον Λόιντ Λέβιν, τον Μπράνγουεν Πρέστγουντ Σμιθ και την Μπεατρίς Λεβίν από την εταιρεία παραγωγής «Black Sheep Pictures».

Στην παραγωγή θα συμμετάσχουν επίσης ο Άνταμ Άκλαντ της SunnyMarch, που είναι η εταιρεία παραγωγής του Κάμπερμπατς.

Το σενάριο για τη νέα ταινία θα γράψει ο Μάικλ Λέσλι και θα βασίζεται στο μυθιστόρημα που έγραψε το 1939 ο Τζέφρι Χάουσχολντ.

Πρόκειται για την ιστορία ενός Βρετανού κυνηγού, που επιχειρεί να δολοφονήσει έναν δικτάτορα, αλλά συλλαμβάνεται και βασανίζεται. Όταν καταφέρνει και δραπετεύει κρύβεται στη βρετανική ύπαιθρο με τους πράκτορες του δικτάτορα και την αστυνομία να τον αναζητούν. Ο Χάουσχολντ παραδέχτηκε γρήγορα το προφανές, ότι ο δικτάτορας του βιβλίου δεν είναι άλλος από τον Αδόλφο Χίτλερ.

Το «Rogue Male» διασκευάστηκε για το σινεμά ήδη το 1940, και βγήκε στις κινηματογραφικές αίθουσες με τον τίτλο «Man Hunt» με πρωταγωνιστές τον Γουόλτερ Πίτζον και τον Τζορτζ Σάντερς και σε σκηνοθεσία του Φριτς Λανγκ. Όμως και το 1977, γυρίστηκε ως τηλεταινία για το BBC με πρωταγωνιστή τον Πίτερ Ο' Τουλ.

«Είμαι ενθουσιασμένος τόσο ως ηθοποιός όσο και ως παραγωγός που θα δουλέψω πάνω σε αυτό το αγαπημένο για τους Άγγλους μυθιστόρημα», δήλωσε ο Κάμπερμπατς, που διάβασε πριν από χρόνια το μυθιστόρημα.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Categories:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!