Τετάρτη, 13 Ιουλίου 2016

Καλύτερη κάμερα, παρόμοιος σχεδιασμός, και πολλές φήμες, πληροφορίες και διαρροές κάνουν την εμφάνισή τους στο διαδίκτυο για το πολυαναμενόμενο iPhone 7.

Όπως κάθε χρονιά έτσι και φέτος λίγους μήνες πριν ανακοινωθεί το νέο iPhone οι φήμες και οι διαρροές στο διαδίκτυο όλο και φουντώνουν!
Μέχρι σήμερα έχουμε δει να διαρρέουν στα κοινωνικά δίκτυα, φωτογραφίες από το iPhone 7 με την πιο πρόσφατη να μας δείχνει το πίσω μέρος μίας συσκευής με το σήμα της Apple που μας κάνει ν αναρωτηθούμε αν τελικά έτσι θα είναι το iPhone 7.
Αυτά που γνωρίζουμε μέχρι σήμερα από τις πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει είναι ότι η Apple ετοιμάζει τουλάχιστον δύο εκδόσεις του iPhone 7 με οθόνη οθόνη 4.7 ιντσών (όπως είναι στη φωτογραφία), αλλά κι ένα μοντέλο με οθόνη 5.5 ιντσών όπως ακριβώς έχουμε δει το iPhone 6s και το iPhone 6s Plus.


iPhone 7 Plus Follow-up Images Reignite Smart Connector Rumors https://t.co/4Uf1nFeDBa by @waxeditorial pic.twitter.com/kZoaT5H9CU — MacRumors.com (@MacRumors) July 12, 2016
Μία μεγάλη διαφορά που θα έχει το νέο iPhone 7 θα είναι η απουσία των “γραμμών” της κεραίας στην πίσω πλευρά που υπήρχαν στο πάνω και στο κάτω μέρος της συσκευής αλλά και ο φακός της κάμερας φαίνεται να είναι μεγαλύτερος, πράγμα που σημαίνει βελτιωμένες επιδόσεις ενώ για το μεγάλο iPhone υπάρχει η φήμη για διπλή κάμερα στο πίσω μέρος.
Επίσης το νέο iPhone 7 αναμένεται να μην έχει υποδοχή ακουστικών (headphone jack) με τα ακουστικά πλέον να συνδέονται μέσω της lightning θύρας, ή φυσικά μέσω Bluetooth, ενώ και το Home Button αναμένεται να αλλάξει και να γίνει αφής.
Τέλος η Apple αναμένεται να αλλάξει το μικρό μοντέλο και πλέον η έκδοση 16GB να καταργηθεί και τα μοντέλα να ξεκινάνε με χωρητικότητα 32GB και να φτάνουν τα 256GB.
Φυσικά όλα τα παραπάνω είναι φήμες και μόνο η Apple μπορεί να μας επιβεβαίωσε πως θα είναι το νέο iPhone 7, πράγμα που αναμένεται να γίνει μέσα στο Σεπτέμβριο στην επίσημη παρουσίασή της εταιρίας.
newsit.gr
Categories:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!