Πέμπτη 19 Μαΐου 2016


Το Twitter πρόκειται να σταματήσει να συνυπολογίζει τις φωτογραφίες και τους συνδέσμους για άλλες σελίδες στους 140 χαρακτήρες που είναι διαθέσιμοι σε κάθε χρήστη, αναφέρει σε δημοσίευμά του Bloomberg. Σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων, η αλλαγή πιθανόν να λάβει χώρα τις επόμενες δύο εβδομάδες, ωστόσο το Twitter δεν έχει προβεί ακόμα σε οποιαδήποτε επίσημη ανακοίνωση.
Τον Ιανουάριο, είχε ανακοινωθεί ότι το Twitter αναζητά τρόπους προκειμένου να παρέχεται στους χρήστες η δυνατότητα να γράφουν μεγαλύτερα κείμενα στις αναρτήσεις τους.
Τώρα οι σύνδεσμοι καταναλώνουν 23 χαρακτήρες από το όριο των 140, μειώνοντας σημαντικά το κείμενο που μπορούν να γράψουν οι χρήστες όταν στο tweet τους θέλουν μοιραστούν κάποιο online περιεχόμενο.
Παλαιότερα, η εταιρεία είχε χαρακτηρίσει το όριο των 140 χαρακτήρων ως έναν «όμορφο περιορισμό» που «εμπνέει τη δημιουργικότητα και τη συντομία».
Ωστόσο, το twitter το τελευταίο διάστημα αντιμετωπίζει σημαντικές δυσκολίες στο να προσελκύσει νέους χρήστες, ενώ οι μετοχές του έχουν υποχωρήσει κατά περίπου 70% σε διάστημα ενός έτους.
Categories:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!