Πέμπτη 19 Μαΐου 2016


Πηγές του Hollywood Reporter αναφέρουν πως η Warner Bros. και η DC ψάχνουν να βρουν τρόπους για να επωφεληθούν από το buzz που έχει δημιουργήσει η Margot Robbie και είναι σχεδόν βέβαιο πως μία σόλο ταινία για τη Harley Quinn θα κάνει την εμφάνισή της στο μέλλον.

Το ενδιαφέρον είναι πως η ταινία δεν θα αφορά μόνο τον συγκεκριμένο χαρακτήρα, αλλά σκοπός είναι να δοθεί έμφαση σε μια ποικιλία γυναικείων χαρακτήρων του σύμπαντος της DC Comics.

Σε πλήρη αντιστοιχία με το επερχόμενο «Wonder Woman» σε σκηνοθεσία της Πάτι Τζένκινς («Monster»), το στούντιο σε μία κίνηση φεμινιστικής ευαισθησίας, αναζητά ήδη γυναίκα σεναριογράφο για το πρότζεκτ.

Αν μη τι άλλο, μία κινηματογραφική εξόρμηση που θα συμπεριλαμβάνει τις Catwoman, Poison Ivy και Batgirl είναι αρκούντως δελεαστική! Μακάρι η «Ομάδα Αυτοκτονίας» («Suicide Squad») να αποδειχθεί «ομάδα επιτυχίας» και να αλλάξει τους κανόνες του παιχνιδιού ή όπως λέει και η Harley Quinn: «We’ re bad guys, it’s what we do!».

Στο «Suicide Squad», η κυβερνητική πράκτωρ Δρ. Αμάντα Γουόλερ (Βαϊόλα Ντέιβις) θα συγκεντρώσει την πιο επικίνδυνη ομάδα κακοποιών, οι οποίοι θα αναγκαστούν να εργαστούν ως όπλα της αμερικάνικης κυβέρνησης στην καταπολέμηση του κακού.

Μέλη της Ομάδας Αυτοκτονίας είναι ορισμένοι από τους πιο εικονικούς και επικίνδυνους ήρωες της DC Comics, μεταξύ των οποίων, ο Joker (Τζάρεντ Λέτο), o Deadshot (Γουίλ Σμιθ), o Captain Boomerang (Τζάι Κόρτνεϊ), η Harley Quinn (Μάργκοτ Ρόμπι), η Enchantress (Κάρα Ντελεβίν), o Rick Flagg (Τζόελ Κίναμαν) και ο Killer Croc (Άντεγουελ Ακινουόγιε-Αγκμπάτζε).

Η ταινία αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις ελληνικές αίθουσες στις 25 Αυγούστου από την Tanweer.



ΠΗΓΗ: cinemag.gr
Categories:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!