Πέμπτη 26 Μαΐου 2016


Οι κατασκευαστές αυτοκινήτων έχουν ξεκινήσει έναν αγώνα δρόμου αντοχής που περιλαμβάνει πολλά εμπόδια. Πρέπει να νικήσουν τις δυσκολίες που προκύπτουν από τη χρήση των νέων συστημάτων επικοινωνίας με όλο τον κόσμο.

Η λέξη που κυριαρχεί πλέον στον χώρο του αυτοκινήτου είναι συνδεσιμότητα.

Η Toyota, με τον αέρα της πρώτης θέσης στην παγκόσμια αγορά και τα ταμεία γεμάτα, διαχειρίζεσαι τον αγώνα δρόμου με τη γνωστή ιαπωνική ηρεμία. Εξοπλίζει τα μοντέλα της με τα τελευταία τεχνολογικά συστήματα και φροντίζει για την όσο το δυνατόν πιο εύκολη χρήση τους.

Η τελευταία κίνηση που έκανε ο ιαπωνικός κολοσσός αφορά το ανανεωμένο Avensis. Το οικογενειακό αυτοκίνητο με τους μεγάλους χώρους και την υποδειγματική κατασκευή, εξοπλίστηκε με βελτιωμένο σύστημα πολυμέσων Toyota Touch 2 και ένα πλούσιο πακέτο δορυφορικής πλοήγησης.

Ειδικότερα, βασική αλλαγή για την γκάμα του 2016 είναι η τελευταία έκδοση του συστήματος πολυμέσων Touch 2 με οθόνη αφής.

Το Avensis επωφελείται από τις δυνατότητες αυτής της τεχνολογίας, που εμφανίστηκε για πρώτη φορά στο φετινό Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης. Το μενού της αρχικής οθόνης έχει επανασχεδιαστεί και η πρόσβαση στην on-line πύλη πελατών My Toyota είναι πιο απλή.

Δωρεάν ενημερώσεις

Το δορυφορικό πακέτο πλοήγησης Touch 2 with Go προσφέρει τώρα στους οδηγούς το πρόσθετο πλεονέκτημα των δωρεάν ενημερώσεων χαρτών και συνδεσιμότητας για τρία χρόνια.

Αυτό μπορεί να επεκταθεί για άλλα δύο χρόνια, εάν ο οδηγός το επιθυμεί, διασφαλίζοντας ξεγνοιασιά μέσα από ακριβή προγραμματισμό των ταξιδιών, πρόσβαση σε εφαρμογές που δίνουν τα πιο πρόσφατα στοιχεία για την κυκλοφοριακή ροή, τις καιρικές συνθήκες, τις τιμές καυσίμου, τη διαθεσιμότητα χώρων στάθμευσης και άλλες χρήσιμες πληροφορίες.

Το σύστημα μπορεί να συνδέεται με αρκετούς παρόχους on-line υπηρεσιών, όπως Google Search, Google Streetview, Aupeo!, Aha και Twitter.

Τα Avensis σεντάν και Touring Sports (στέσιον βάγκον) διατίθεται προαιρετικά με εξωτερικό φινίρισμα Platinum Bronze. Επίσης, ένα νέο σχέδιο ζάντας αλουμινίου 16’’ έχει προστεθεί στην γκάμα του 2016.

Το ανανεωμένο Avensis λανσαρίστηκε το 2015 και έχει καθιερωθεί ως ένα από τα πληρέστερα μεσαία οικογενειακά αυτοκίνητα. Παράγεται στην Ευρώπη και προσφέρει δυναμικό στιλ, υψηλή αντιληπτή ποιότητα μέσα κι έξω και αναβαθμισμένο σχεδιασμό πλαισίου και συστήματος διεύθυνσης.

Λανσάρει επίσης τις καινοτομίες Toyota στον τομέα της ενεργητικής ασφάλειας με το στάνταρ πακέτο συστημάτων Toyota Safety Sense σε όλες τις εκδόσεις. Στα τεστ του Euro NCAP πήρε πέντε αστέρια.

Συγκέντρωσε ένα εξαιρετικό σκορ 93% για την προστασία των ενήλικων επιβατών, 85% για την προστασία των παιδιών, 78% για την προστασία των πεζών και 81% για τα συστήματα υποστήριξης της ασφάλειας.

Στα θετικά του και οι μειωμένες εκπομπές CO2 σε όλη την γκάμα κινητήρων. Επιλογή ανάμεσα σε τρία αξιόπιστα μοτέρ: βενζίνη 1.6 132 ίππων, 1.8 147 ίππων και ντίζελ 1.6 D-4D 112 ίππων.

Κιβώτια ταχυτήτων μηχανικά εξάρια ή αυτόματο. Αναμφισβήτητα, σημείο αναφοράς αποτελεί ο 1.6 D-4D, ο οποίος εξασφαλίζει μεγαλύτερη οικονομία καυσίμου, χαμηλότερους ρύπους και βελτιωμένη δυναμική συμπεριφορά. Σε συνδυασμό με το εξατάχυτο κιβώτιο, 0-100 χλμ./ώρα σε 11,4’’ και τελική ταχύτητα 185 χλμ./ώρα. Από 17.780 ευρώ.
real.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!