Κυριακή 3 Απριλίου 2016


Το κατασκοπικό θρίλερ εποχής, σκηνοθετείται από τον Ρόμπερτ Ζεμέκις («Επιστροφή στο Μέλλον», «Φόρεστ Γκαμπ», «Ο Ναυαγός»), και το σενάριό του υπογράφει ο καταπληκτικός Στίβεν Νάιτ («Επικίνδυνες Υποσχέσεις», «Σε Λάθος Χρόνο», «Ο Σεφ που Έπαιζε με τη Φωτιά»).

Στο «Five Seconds of Silence» παρακολουθούμε τον Μαξ Βέιταν (Μπραντ Πιτ) και την Μαριάν Μποσεζούρ (Μαριόν Κοτιγιάρ), δύο δολοφόνους που ερωτεύονται κατά τη διάρκεια μιας αποστολής στην Καζαμπλάνκα, το 1942 (ξεκάθαρη αναφορά στην κλασσική ταινία), όπου καλούνται να σκοτώσουν έναν Γερμανό πρέσβη.

Το κοινό τους μέλλον, ωστόσο, θα κινδυνέψει από τη στιγμή που θα έρθουν στην επιφάνεια, μυστικά από το παρελθόν τους που θα αμφισβητήσουν την αγάπη του ενός για τον άλλο.

Η ταινία σηματοδοτεί άλλη μια συνεργασία του Ρόμπερτ Ζεμέκις με την Paramount, μετά το «Flight» του 2012, με τον Ντένζελ Ουάσινγκτον, όπου απέσπασε δύο οσκαρικές υποψηφιότητες.

Την παραγωγή του φιλμ έχουν αναλάβει οι, Γκράχαμ Κινγκ, Ζεμέκις και Στιβ Σαρκ ενώ συμπαραγωγοί θα είναι οι, Στίβεν Νάιτ, Πάτρικ ΜακΚόρμικ και Ντένις Ο'Σάλιβαν.

Το «Five Seconds of Silence» θα κάνει την πρεμιέρα του στις αίθουσες, την 23η Νοεμβρίου του 2016.

ΠΗΓΗ: cinemag.gr
Categories:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!