Κυριακή 3 Απριλίου 2016


Χωρίζει η Ντρου Μπάριμορ από τον σύζυγό της, Γουίλ Κόπελμαν, μετά από τρία χρόνια γάμου!

Όπως αναφέρουν τα ξένα δημοσιεύματα, οι δυο τους έχουν ήδη κινήσει τις διαδικασίες του διαζυγίου, ενώ το ζευγάρι επιβεβαίωσε το χωρισμό του!

«Δυστυχώς η οικογένεια μας χωρίζεται από νομικής άποψης, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν εξακολουθούμε να αισθανόμαστε οικογένεια» είπε το ζευγάρι στο περιοδικό PEOPLE και τόνισε:

«Τα παιδιά μας είναι τα πάντα για μας και ανυπομονούμε να ζήσουμε το υπόλοιπο της ζωής μας μαζί τους, ως πρώτη για μας προτεραιότητα».

Η 41χρονη ηθοποιός άρχισε να βγαίνει με τον 38χρονο συνάδελφό της τον Φεβρουάριο του 2011. Μετά από περίπου ένα χρόνο, τον Ιούνιο του 2012, παντρεύτηκαν σε τελετή που έγινε στo Montecito της California στο σπίτι που διατηρεί εκεί η Ντρου. Μαζί απέκτησαν δύο παιδιά, την Olive που είναι τριών ετών και την Frankie, 23 μηνών.

Η Ντρου Μπάριμορ είχε μιλήσει τον περασμένο Νοέμβριο στο US Weekly για τον γάμο της, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ο σύζυγός μου κι εγώ συμβιβαζόμαστε σε πολλά πράγματα.

Είναι τα μικρά πράγματα που μπορείς να αλλάξεις και που μπορούν να κάνουν μια σχέση πιο δυνατή. Ο συμβιβασμός έχει να κάνει με το να αλλάζεις τον εαυτό σου για το καλό της σχέσης. Είναι μια ευκαιρία για τον κάθε άνθρωπο να γίνει πιο ευέλικτος και πιο καλός άνθρωπος».

Η δημοφιλής ηθοποιός έχει κάνει άλλους δύο γάμους. Τον Μάρτιο του 1994 παντρεύτηκε τον ιδιοκτήτη μπαρ, Τζέρεμι Τόμας, με τον οποίο χώρισε μετά από λίγες εβδομάδες και τον κωμικό Τομ Γκριν, τον Ιούλιο του 2001 (χώρισαν τον Δεκέμβρη της ίδιας χρόνιας).

ΠΗΓΗ: star.gr
Categories:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!