Παρασκευή 15 Απριλίου 2016


Οι λογαριασμοί που έχουν μετατραπεί σε “εις μνήμην” είναι ένα σημείο όπου οι φίλοι και η οικογένεια του αποθανόντος μπορούν να συλλέγουν και να μοιράζονται αναμνήσεις σχετικά με το συγκεκριμένο άτομο. Η μετατροπή ενός λογαριασμού σε “εις μνήμην” συμβάλλει επίσης στην προστασία του, καθώς καταργεί τη δυνατότητα πρόσβασης.
Αν το Facebook ενημερωθεί ότι κάποιος χρήστης έχει πεθάνει, είναι πολιτική να μετατρέπει το λογαριασμό σε “εις μνήμην”.
Τα προφίλ που έχουν μετατραπεί σε “εις μνήμην” δεν εμφανίζονται σε δημόσιους χώρους, π.χ. ως προτάσεις στην ενότητα “Άτομα που ίσως γνωρίζετε”, στις διαφημίσεις ή στις υπενθυμίσεις γενεθλίων.
Μόλις ο λογαριασμός μετατραπεί σε “εις μνήμην”, το περιεχόμενο δεν μπορεί να αφαιρεθεί. Αν ο κάτοχος του λογαριασμού είχε προσθέσει έναν υπεύθυνο λογαριασμού σε περίπτωση θανάτου του, ο υπεύθυνος μπορεί να κάνει οτιδήποτε από τα παρακάτω:
Να αλλάξει την εικόνα προφίλ και τη φωτογραφία εξωφύλλου
Να προσθέσει μια καρφιτσωμένη δημοσίευση στο Χρονολόγιο
Να απαντά σε νέα αιτήματα φιλίας
Αν πιστεύετε ότι κάποιο περιεχόμενο σε ένα Χρονολόγιο “εις μνήμην” δεν ακολουθεί τους Όρους της κοινότητας του Facebook, μπορείτε να αναφέρετε το περιεχόμενο με τη λειτουργία αναφοράς.
Επίσης, οι επιβεβαιωμένοι στενοί συγγενείς ενός χρήστη που έχει πεθάνει μπορούν να ζητήσουν να αφαιρεθεί από το Facebook ο λογαριασμός του αγαπημένου τους προσώπου.
Αν θέλετε να υποβάλετε ένα ερώτημα ή αίτημα σχετικά με το λογαριασμό του αγαπημένου σας προσώπου μπορείτε να απευθυνθείτε εδώ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!