Πέμπτη 21 Απριλίου 2016

Τι δώρα πρέπει να κάνουν οι νονοί το Πάσχα στα βαφτιστήρια τους
Σε λιγότερο από δυο βδομάδες έρχεται το Πάσχα. Νονοί όλου το κόσμου δεν έχετε λοιπόν παρά να προετοιμαστείτε και να χαρίσετε στο βαφτιστήρι σας το δώρο του!
Αν μπήκατε πρόσφατα στο club ή απλά δεν έτυχε να μάθετε τα εθιμοτυπικά δείτε τι πρέπει να περιλαμβάνει το δώρο για το Πάσχα για το πνευματικό σας παιδί σύμφωνα με την ελληνική παράδοση.
Το βαφτιστήρι είτε είναι μικρό στην ηλικία είτε είναι μεγάλο σίγουρα περιμένει με ανυπομονησία τη λαμπάδα και τα δώρα της νονάς ή του νονού. Εκτός λοιπόν από την λαμπάδα τα δώρα της νονάς/νονού το Πάσχα είναι ένα ζευγάρι παπούτσια, το τσουρέκι (αν είναι και από τα χεράκια σας ακόμα καλύτερα) και το σοκολατένιο αυγό.
Καλό είναι να ρωτήσετε τους γονείς εκ των προτέρων το νούμερο του παπουτσιού που φοράει το βαφτιστήρι σας ώστε να μην τρέχετε άδικα ύστερα για αλλαγές. Αν επίσης έχετε άπλετο χρόνο στη διάθεσή σας και μένετε κοντά με το βαφτιστήρι σας μπορείτε να πάτε μαζί να διαλέξετε την λαμπάδα και τα παπούτσια ώστε να «πέσετε» σίγουρα μέσα στις προτιμήσεις του/της.
Διαβάστε τη συνέχεια στο baby.gr
Categories:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!