Πέμπτη 21 Απριλίου 2016


Φαίνεται πως το ζευγάρι των παρακάτω φωτογραφιών, έχει βρει το μυστικό του αιώνιου ρομάντζου – που κάθε ζευγάρι ονειρεύεται. Οι Sami Walton και James Keates, είναι μαζί τα τελευταία τέσσερα χρόνια και αν για τους “έξω” είναι ένα χρονικό διάστημα όπου η ρουτίνα φαντάζει αναπόφευκτη, ωστόσο εκείνοι ζουν σαν τους νεόνυμφους σε μήνα του μέλιτος... Οι νύχτες πάθους έπειτα από κάθε τους νυχτερινή έξοδο, για παράδειγμα, φέρνει ζήλια και φθόνο στους κοινούς τους φίλους- αρκετοί κολλητοί του 38χρονου, σίγουρα τρέφουν θαυμασμό για εκείνον καθώς η νεότερη σύντροφός του, δεν μπορεί να κρατήσει τα χέρια της μακριά από εκείνον. Φυσικά, που να φανταστούν, ότι πίσω από όλο αυτό το πάθος, κρύβεται ένα “σκοτεινό” μυστικό.
Η Sami, δίνει μάχη με τον εθισμό της στο σεξ... Η νεαρή υπάλληλος γραφείου, όχι μόνο αφήνει τον σύντροφό της εξουθενωμένο από τις μαραθώνιες “συνεδρίες” σεξ, αλλά της έχει κοστίσει και στην καριέρα της, ενώ έχει χάσει ακόμα και φίλους.
“Ο εθισμός στο σεξ, είναι μια σοβαρή κατάσταση. Οι περισσότεροι άντρες, νομίζουν ότι θα τρελαίνονταν με έναν σύντροφο που έχει ανάγκη το σεξ τόσο πολύ, αλλά κανείς από τους προηγούμενους εραστές μου δεν μπόρεσαν να το αντέξουν.”, λέει η 29χρονη και μακαρίζει την τύχη της λέγοντας “είμαι τυχερή που έχω τον James. Όχι μόνο γιατί έχει τη σωματική αντοχή, αλλά με στηρίζει και δε με κρίνει”, εξηγεί.
Το ζευγάρι, προσπαθεί να συνευρίσκεται ερωτικά, τουλάχιστον μια φορά την ημέρα, ώστε να ικανοποιείται η Sami – σαφώς και ο James... Οι ίδιοι μάλιστα, έχουν και μια συλλογή (αξίας 5.000 λιρών), σε “παιχνίδια” του σεξ στη περίπτωση που ο 38χρονος είναι πολύ κουρασμένος για να ικανοποιήσει τη σύντροφό του.

“Όλοι οι φίλοι μου με ζηλεύουν και είναι κάτι σαν ανέκδοτο, όταν εμείς το σκάμε από την παμπ νωρίτερα για να κάνουμε σεξ”, παραδέχεται ο James. “Θα ήταν ψέματα αν έλεγα, ότι μια σύντροφος που θέλει συνεχώς σεξ, δεν έχει πλεονεκτήματα. Στην αρχή, αισθανόμουν σαν να είχα κερδίσει τη λοταρία. Αλλά τώρα, μεγαλώνω και μπορεί να είναι εξουθενωτικό, και ξέρω ότι η Sami στεναχωριέται. Απλά βάζω τα δυνατά μου για να είμαι συγκαταβατικός”.
Η Sami, από τη μικρή πόλη Ascot, στο Berks της Βρετανίας, απέφυγε τη θεραπεία, γιατί αισθάνθηκε ότι οι γιατροί δεν θα καταλάβαιναν την κατάστασή της. “Προτιμώ να το διαχειριστώ μόνη μου, με τη βοήθεια του James. Δε νομίζω πως οι γιατροί πραγματικά καταλαβαίνουν τι πραγματικά είναι ο εθισμός στο σεξ και πώς αυτό μπορεί να επηρεάσει τη ζωή σου”, δηλώνει η ίδια. Προσθέτει, ότι άρχισε να συνειδητοποιεί το πρόβλημά της, στην ηλικία των 20, μετά από το χωρισμό της με τον τότε αγαπημένο της. Την περίοδο εκείνη, έκανε σεξ με αγνώστους και φίλους, ενώ δε δίσταζε να ταξιδεύει ακόμη και σε άγνωστα μέρη προκειμένου να γνωρίσει περισσότερους εραστές. Οι άνθρωποι με ρωτάνε με πόσους έχω κάνει σεξ. Δεν έχω ιδέα...”, απαντά.
Επειδή όμως το νόμισμα έχει πάντα δυο όψεις, η ίδια αναφέρει ότι ο εθισμός της της προκαλεί προβλήματα στη δουλειά και πως κατά το παρελθόν, είχε χάσει ακόμα και την εργασία της.
Categories:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!